Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » MIÉRT csinálja mindegyik...

MIÉRT csinálja mindegyik fodrász ezt velem?

Figyelt kérdés
Már nem merek elmenni, mert a "vágj egy keveset a hajvégekből" mintha elmenne a fülük mellett és ehelyett azt hallják, hogy "vágd le jóóó rövidre"... utoljára tavaly karácsonykor voltam, most elkezdett széttöredezni a vége, mondom oké, több mint egy év után teszek egy próbát, beülök a székbe, mondom növesztem, csak a végét, erre ő, hogy jó, de kicsit lépcsőzetes jobban állna. mondom rendben, de a hosszát hagyjuk meg, mert NÖVESZTEM, erre az első mozdulata az volt, hogy alig szájig érő tincseket nyírt... azt hittem, elsírom magam, komolyan. De ez már nem az első, velem mindig ezt csinálják, ez a karmám, vagy mi a szar? Féltékenyek a szép hosszú hajamra? Mert a fodrászoké mindig csutkarövid. De miért gondolják, hogy én is olyat akarok, főleg ha kihangsúlyoztam, hogy csak a végét vágja le!!!!! MIÉRT?
2015. febr. 14. 17:03
 1/6 pinkpancser ***** válasza:
100%
Hajvágás után amikor azt mondja, hogy pl 2000, akkor adj egy 500-ast és köszönd meg. Ja és legközelebb ne menj oda.
2015. febr. 14. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
az az 5 centi amit te látsz töredezettnek, az valójában megvan 10-15 is, nem azért vág ennyit a fodrász mert ez a mániája, hanem mert szar állapotban van a hajad és ha nem vágja le a széttört részt akkor nem is jön helyre.
2015. febr. 14. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lépcsőzetes haj lényege hogy vannak igen rövid tincsek is... ha beleegyeztél akkor nem a fodrász hibája. Persze, igen, sokszor többet vágnak a végéből is, franc tudja miért, én épp ezért tanultam meg magamnak hajat vágni. Nem nehéz és mindig olyan a hajam amilyet én akarok, sose töredezett a vége.
2015. febr. 14. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

Hát igen, ha rábólintottál a lépcsőzetesre, akkor ez van, ott bizony vannak rövidebb tincsek, de gondolom tudtad, ha beleegyeztél.

Szerintem nincs olyan fodrász, aki a határozott kérés ellenére jóval többet vág, mint amiben megállapodtok. Meg kell mondani, hogy mutassa meg, mennyit fog vágni, és attól ne térjen el, különben nem fizetsz, ennyi. Persze kedvesen és udvariasan. Az is eszembe jutott még, hogy ha az ember nem bízik az adott fodrászban, akkor ne menjen hozzá.

Én ismerek elég sok hosszú hajú fodrászt, meg olyan rövid hajút is, aki tényleg annyit vág, amennyit kérnek tőle. :)

2015. febr. 14. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:
A legnagyobb hiba, hogy rövid hajú fodrászhoz mentél ezek szerint mindig! Olyanhoz menj, akinek hosszú a haja, az át fogja érezni a problémádat és erőteljesen mondd neki, nem ne mondd, hanem mutasd meg az ujjaddal, mert lehet hogy nem tudja mekkora a "kevés" vagy az "1 centi", pontosan mutasd meg, hogy mennyit vágatnál és mondd neki, hogy ha többet vág, te nem fogsz neki fizetni!
2015. márc. 1. 20:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Átérzem a helyzeted, én is így jártam. Végre megtaláltam a normális fodrászt, 3 évig tudta vágni a hajam. Legutóbb viszont azt hittem megőszülök, mikor megláttam az eredményt!
2015. ápr. 26. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!