Iszonyatosan kivagyok a hajam miatt, mit tegyek?
A hajam miatt mostmár nulla az önbizalmam.
Eredetileg hullámos/göndör hajam van(valahol a kettő között), ami nagyon száraz volt. Elkezdtem kezelni, illetve évekig vasaltam, és kétnaponta mostam. Rájöttem, hogy ez nem segít, levágattam a töredezett részeket, heti egyszer mosom, és egyszer vasalom alacsony hőfokon, hővédővel.
A fodrász szerint nagyon sokat javult...DE!
Egyszerűen hiába próbálok ki rá bármit, ha vasalom se lesz szögegyenes, illetve göndören meg szöszös. A Fodrász nem vasalja, csak kihúzza, és olyan szinten egyenes marad hetekig, párától se göndörödik, és szép fényes, mindenki oda van érte...amikor meg én csinálom...tragédia.
Már évek óta kezelem, eddig ezeket próbáltam ki a hajamra:
-szűz kókuszolaj huzamosabb ideig, pakolásnak, balzsamnak, hajvégápolónak
-argánolaj szintúgy
-Latte tejes balzsam
-GArnier száraz hajra való balzsam
-tejes-banános-mézes pakolás
-olajos-mézes-tejes-tojásos pakolás
-olajos-tojásos pakolás
-testápoló a hajvégekre
-mézes hajvégápoló
-GArnier fújós hajvégápoló
-hajolaj
-babaolaj
Egyszerűen egy bizonyos szintről nem akar megjavulni a hajam, és kezdem feladni.
Ha nem vasalom, ocsmány. Nem a göndörsége miatt, mert imádnám, hanem, mert egyszerűen száraz, és szöszös.
Nem fésülöm szárazon, nem dörzsölöm a törölközővel se...
Ha meg hajszárítózom nem lesz göndör, se hhullámos, csak oroszlánsörény.
Akkor szép göndören, ha egy tonna hajlakkot fújok rá, és kőkemény lesz a hajlakktól...
A hajhab se segít.
Szokjam meg, hogy nekem nem lesz szép hajkoronám?:( Már többen is beszóltak, hogy szálas, szálkás...pedig én gondozom. Két hete vágattam belőle, mostmár rövidebb is, szóval katasztrófa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!