Iszonyatosan csúnya vagyok a hajam miatt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kamasz korom óta száraz hajam van. Akkoriban piszkáltak is miatta. Elkezdtem szét vasalni, mert a szárazság mellett gondor(ha hajszaritozom hullámos), így meg tönkre ment. Voltam fodrasznal, levágta az el töredezett részeket, beszaritotta, és olyan gyönyörű lettem vele..a hajat puha, fenyes lett, és olyan fazonu mint amire vágytam. Most megmostam megint, és ismét rossz. Szenaboglya...használok kokuszos balzsamot, hajvegapolo olajat, kipróbáltam az olajos pakolast illetve egy bananos tojásos mezeset, és semmi haszna...a hajam miatt sose leszek szép? beszáritani meg nem tudom úgy mint a Fodrasz....2015. jan. 21. 23:46
1/5 anonim válasza:
Szerintem így is gyönyörű vagy :3
2/5 anonim válasza:
Kérdezd meg,hogy konkrétan milyen sampont használt a fodrász. Ha mindenfélét teszel rá, az sem jó...a profi cuccokból elég 1 darab is. A beszárítás technikáját pedig valahogyan el kell nézned, főleg,ha nem hosszú a hajad.
3/5 anonim válasza:
Lehet rossz sampont használsz.
Én emiatt tartósan kiegyenesítettem a hajam Brasil cacauval, ennek már két éve, azóta folyamatosan csináltatom és semmi baja.
Egyébként lehet a hajszárító hőfoka nem megfelelő. Érdemes lenne még más fajta samponokat kipróbálnod, mert ha a fodrász rendbe tudta tenni, akkor te is.
4/5 anonim válasza:
Sokat gyakorold a hajat beszárítàsát, esetleg kèrj meg valakit,(anya, testvér)
5/5 anonim válasza:
leírok egy hajpakolást ami nekem mindig bevált, puha, fényes lesz tőle a hajad
1 tojás, 2 kanál méz, 2 kanál majonéz, ha nagyon sűrű tehetsz bele kevés natúr joghurtot, ha nem elég növelheted a mennyiséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!