Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Iszonyatosan rövid a hajam...

Iszonyatosan rövid a hajam ahhoz képest, amilyen volt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem nincs értelme az életemnek, teljesen kiborultam.

Mell alá érő barna hullámos hajam volt, mindenki dicsérte.

Sajnos régen szétvasaltam, de azt hittem, hogy mára rendbe jött...hát nem.

Hétfőn mostam a hajam, és hatalmas darabok szakadtak le. Az első utam ma a fodrászhoz vezetett, és mondtam neki, hogy vágjon le annyit, hogy egészséges legyen a hajam. Megtette. Kb. Váll alá ér picivel. Olyan szinten összetörtem, hogy úgy érzem már nem vagyok szép, sőt, a páromnak se tetszik ahogy látom.

Ugyanakkor meg muszáj volt, mert kezelhetetlen volt a hajam.

Ráadásul ez a fodrász nem olyan, hogy fölöslegesen vág a hajamból, hozzá járok már egy ideje, és nagyon megbízható.

Mit tegyek hogy gyorsabban nőjön? Mennyi idő, mire visszanő?

Totál kiborultam.

2015. márc. 25. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, tényleg jól tette a fodrászod, amit tett, mert másként meg csúnya lett volna. Ne félj, most már eltűnt a roncsolódott rész, és szépen megnő majd. :) Nekem egy év alatt nőtt a hajam olyan 10-12 centit, gondolom a tiéd is hasonló ütemben nő. De a fodrászod kérezd meg erről, ő biztosan meg tudja mondani, mit használj, hogy kicsit gyorsabban nőjön. Ne aggódj, szerintem a párodnak egyszerűen szokatlan még.
2015. márc. 25. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Semmit.

Ez még annyira nem vészes. A vállra simuló még nem rossz, sőt a kicsit rövidebb sem, csak ne lássák rajtad hogy zavar.

Félév-év és megnő megint:)

2015. márc. 25. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Én mindig kiröhögöm azokat, akik azt mondják, hogy egy nő csak hosszú hajjal nő. Szerintem az régen rossz, ha valakit csak a haja varázsol széppé :D

Rengeteg féleképpen lehet hordani a hajat, nem csak kibontva. Ha hátrafogod, kontyolod, csatolod, akkor a kutya sem látja, hogy milyen hosszú.

2015. márc. 25. 19:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kellene, hogy ennyire a hajadtól függjön az önbecsülésed. Ráadásul te tetted tönkre. Ha egészséges lett, havonta jó egy centit fog nőni, tehát elég hamar visszanő, csak vigyázz rá. Szedj vitaminokat, ne vasald, ne szárítsd forró hajszárítóval, a levegő iránya mindig a fejbőrtől induljon (különben sérül a haj külső része), használj jó minőségű hajápolót (a fodrászod biztosan szívesen segít ebben). Rendszeresen menj ellenőrizni, kell-e vágni a végéből picit, nehogy feltörjön a vége. És fel a fejjel - (ahogy sok vendégem mondja:)"ez csak haj! :)
2015. márc. 26. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!