Iszonyatosan rövid a hajam ahhoz képest, amilyen volt, mit tegyek?
Úgy érzem nincs értelme az életemnek, teljesen kiborultam.
Mell alá érő barna hullámos hajam volt, mindenki dicsérte.
Sajnos régen szétvasaltam, de azt hittem, hogy mára rendbe jött...hát nem.
Hétfőn mostam a hajam, és hatalmas darabok szakadtak le. Az első utam ma a fodrászhoz vezetett, és mondtam neki, hogy vágjon le annyit, hogy egészséges legyen a hajam. Megtette. Kb. Váll alá ér picivel. Olyan szinten összetörtem, hogy úgy érzem már nem vagyok szép, sőt, a páromnak se tetszik ahogy látom.
Ugyanakkor meg muszáj volt, mert kezelhetetlen volt a hajam.
Ráadásul ez a fodrász nem olyan, hogy fölöslegesen vág a hajamból, hozzá járok már egy ideje, és nagyon megbízható.
Mit tegyek hogy gyorsabban nőjön? Mennyi idő, mire visszanő?
Totál kiborultam.
Semmit.
Ez még annyira nem vészes. A vállra simuló még nem rossz, sőt a kicsit rövidebb sem, csak ne lássák rajtad hogy zavar.
Félév-év és megnő megint:)
Én mindig kiröhögöm azokat, akik azt mondják, hogy egy nő csak hosszú hajjal nő. Szerintem az régen rossz, ha valakit csak a haja varázsol széppé :D
Rengeteg féleképpen lehet hordani a hajat, nem csak kibontva. Ha hátrafogod, kontyolod, csatolod, akkor a kutya sem látja, hogy milyen hosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!