Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jól állna a rövid haj?

Jól állna a rövid haj?

Figyelt kérdés

Örök életemben hosszú hajam volt viszont nagyon göndör és nem szeretem. Ezért mindig vasalom és töredezett. Anyukám és a barátnőim is az mondják hogy jól állna a rövid haj. Vélemény? [link] és ilyenre gondoltam: [link]

(nem kérek olyan kommenteket hogy "minek neked rövid haj? így is csúnya vagy." vagy hogy csúnya vagyok.)

2015. márc. 17. 19:52
1 2
 1/11 anonim válasza:
Szeribtem neked a hosszú haj jobban áll, mint a rövid. :)
2015. márc. 17. 19:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Barátnőim azt mondják mivel hosszúkás fejem van ezért jól állna a rövid.. Viszont szeretnék hosszú hajat,de mégsem szeretnék úgy kinézni mint egy sz*pott gombóc:D
2015. márc. 17. 20:02
 3/11 A kérdező kommentje:

itt megvan szerkesztve a szemem de itt van még egy képem: [link]

:D

2015. márc. 17. 20:04
 4/11 A kérdező kommentje:

FIGYELEM!

NEHOGY MEGIJEDJETEK AZ ELSŐ KÉPNÉL!(meg a többitől) :D

Komolyan beszélek,lehet rosszat fogtok álmodni:s

2015. márc. 17. 20:08
 5/11 anonim válasza:

Szerintem jobban áll a hosszú,de te tudod.

Te dönts.Nekem azt akarják hosszú legyen növesszem,de nem érdekelnek.Ami neked jobban tetszik azt válaszd :)

2015. márc. 17. 20:09
 6/11 A kérdező kommentje:
Igazság szerint,nekem se rövid hajjal nem tetszek magamnak se hosszúval:sss Fél éve gondolkodok ezen (:D) viszont még mindig hosszú a hajam:D
2015. márc. 17. 20:13
 7/11 anonim válasza:
Szerintem jól áll a hosszú haj nem kell rövid esteleg egy jobban hozzáértő embert megkérdezhetnél, hogy valami egézségesebb móddal teremtsen neked egyenes hajat
2015. márc. 17. 20:24
 8/11 A kérdező kommentje:
Beszéltem több fodrásszal de azt mondták hogy nem vállalják be a végleges egyenesitést mert olyan göndör hajam van hogy nincs értelme:s azért köszönöm:) szerintem maradok a hosszú hajnál..:)
2015. márc. 17. 20:26
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem nem állna jól a rövid haj.
2015. márc. 17. 20:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nen is ilyen rövid de a long bob jobb lenne neked
2015. márc. 17. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!