Jól állna nekem a szőke rövid haj? (Kép lentebb)
Figyelt kérdés
Vagy csak rövid barna
ilyesmire gondoltam, mert nem akarom megbánni ha esetleg levágatom, befesteni nemhiszem hogy engedni fogják, de kiszeretném próbálni a rövidet is c:
2014. nov. 21. 14:32
1/7 anonim válasza:
nem, nem illik, mert kerek az arcformad es az egy rovid frizura csak jobban kiemeli a kerek formajat. neked a hosszabb allna jol, az megnyujtja.
2/7 A kérdező kommentje:
értem, pedig van egy ismerősöm kerek arccal és neki jól áll, azért kérdezem :D
2014. nov. 21. 15:40
3/7 anonim válasza:
A szőke nem a te színed semmiképp. és a kerek archoz ez a rövid frizura sem illik annyira. Inkább valami hullámos hosszabb lenne a jó. Ilyesmi forma: [link] Csak barnában.
4/7 A kérdező kommentje:
a dajer töri a hajat nem? asszem azzal lehet olyan hajat csinálni mint amit küldtél
2014. nov. 21. 15:55
5/7 anonim válasza:
Nem papolok hogy gyerek vagy még a festéshez én is 14 voltam mikor elkezdtem, de szőke tényleg nem a te színed. Később ha hajszínváltásba gondolkozol a vörös irányába menj a szemszíned a bőrszíned illetve a szemöldököd alapján, sötét illetve hideg színeket inkább kerüld mert sápasztanának mégjobban.
Végeiből vágass nyugodtan,esetleg bubi frizurákat nézegesd, fiatal vagy ha meg is bánod gyorsan visszanő a hajad.
6/7 A kérdező kommentje:
Vöröst is szeretnék esetleg pirosat, de a bubi frizura nem tetszik/elképzelve magamon legalábbis/, és a szőkét 2 év múlva engednék, talán a vöröst is c:
2014. nov. 21. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!