Le szeretném vágatni a hajam, szerintetek jól állna?
Bob stílusú hajat szeretnék magamnak vágatni csak félek, nem tudom hogy jól állna e...Szerintetek jól állna?
[link] Ebbe a hajba vagyok szerelmes. :(
Jelenleg ilyen a hajam, a fufru maradna a magas homlokom miatt.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat, szép napot mindenkinek!
Én nem tudom m iaz a frufru, mindig hallom hogy frufru, de igazából sosem tudtam mi a fene az, szerintem még kimondani sem tudom rendesen.
Te vagy középen a bandzsa lány, nem? Emeld ki az arcod, mint a fehér nyulas csaj a mátrixban, nekem ez a kép ugrott be egyböl.
De ez csak akkor igaz, ha nem ilyen nagy lapátfüleid vannak.
Egyáltalán nem vagy bandzsa.Szerintem jól állna, de a frufrud söpörd oldalra, úgyis elég hosszú.Így gondoltam:
ezt a fajta félfrufrut ajánlják magas homlokhoz (bár szerintem a tiéd nem magas)
És ha szabad egy megjegyzés.Nagyon szép az arcod, de egy dögösebb hajszín kiemelné jobban, mivel fakó a bőröd és a hajszíned se túl élénk picit egybeolvad. de ez csak egy észrevétel:)
:) [link] én megnézném a helyedben melyik színtől lesz élénkebb tónusú az arcom. Most így azt mondanám talán hogy élénk vörös (nem a mahagóni mert az nagyon ódivatú), vagy szőke. Most már egy csomó szőke árnyalat létezik szerencsére.A barna szerintem kicsit szürke, de ez persze csak az én ízlésvilágom:) nagyon barna bőrhöz mutat jól szvsz. Nekem se áll jól mert sápaszt:( és hogy őszinte legyek nincs időm se pénzem se kedvem 2 naponta szolizni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!