Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Le merjem vágatni a hajam?

Le merjem vágatni a hajam?

Figyelt kérdés
Majdnem hátközépig érő, hullámos hajam van és azon gondolkozok, hogy levágatom állig (vagy egy kicsit áll alá) érőre. De félek, hogy nem fog tetszeni a végeredmény és vissza fogom sírni a hosszú a hajam. :/ Ti bele mernétek vágni?
2014. máj. 30. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Én megcsinálnám, miután kipróbáltam hogy áll. Mondjuk parókával ki lehet próbálni gond nélkül.
2014. máj. 30. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Tényleg leginkább azon múlik hogy áll, lehet nem is állna jól. Esetleg küldesz képet?
2014. máj. 30. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Néha kell egy kis változás. És ha nem áll jól? Nem a világ vége, egy ilyen fazon pedig néhány hónap alatt elég látványosan megnő, és lehet mással próbálkozni. :) Bár nem nagyon van olyan fazon, amiből semmit ne lehetne kihozni, legfeljebb próbálkozni kell, kivasalod, beszárítod, göndöríted, félretűzöd, biztos találsz olyat, ami jól áll.

Viszont hullámos hajnál csak ügyes fodrászra bízd a hajad, főleg, ha még nem volt ennyire rövid sose, mert előfordulhat, hogy sokkal jobban felugrik majd (persze, nem húzza le a súlya) és rövidebb lesz a végeredmény, mint ahogy tervezted.

Egyébként gondold végig, mennyire "használod ki" most a hajad. Ha általában ugyanúgy hordod és nem vacakolsz vele, netán töredezett is, akkor ideje újítani, nem hiszem, hogy különösebben megbánnád. Saját példán régebben váll fölé vágattam a derékig érő hajamat, mert uncsi volt, meg semmit nem csináltam vele. A rövidebb totál feldobott, kb más embernek éreztem magam. Utána meguntam, visszanövesztettem, és most a világért nem vágatnám le, mert állandóan máshogy hordom és szeretek vele vacakolni, tuti hiányozna. De ha ráunok, nem fogok csak azért ragaszkodni hozzá, mert hosszú. Egy hátközépig érő haj még csak nem is extrémen hosszú, normál esetben kb. 2 év alatt visszanövesztheted, úgy, hogy közben kipróbálsz néhány köztes fazont is. :)

2014. máj. 30. 14:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne vágasd le.
2014. jún. 2. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!