Le merjem vágatni, ha göndör?
Figyelt kérdés
göndör hajam van mell alá érő és le szeretném vágatni ilyenre--> [link]
de ez ha esetleg begöndörödne akkor jól állna?
jelengleg így néz ki a hajam-> [link]
2012. júl. 3. 22:13
1/7 anonim válasza:
én nem merném.feltéve,akkor ha rendszeresen kivasalod,hogy ne legyen olyan göndör.
2/7 anonim válasza:
Ha tartósan göndör, értem ezalatt azt, hogy mindig, minden nélkül, akkor szerintem bután fog kinézni így a rövid, hacsak nem mindig vasalgatod és társai..
3/7 A kérdező kommentje:
nem nem szoktam vasalni csak hónapba egyszer kb..köszönöm a válaszokat!!:)
2012. júl. 3. 22:24
4/7 Állatimádó válasza:
Szerintem megpróbálhatod....egy picikét talán egy 5-10 cm-mel lehetne hoszabb.....de szeórintem nem veszíthetsz...:)
5/7 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű az ilyen haj, én le nem vágatnám. :)
6/7 anonim válasza:
Nekem is göndör a hajam hosszúú...levágattam kb akkorára amilyenre te akarod...nagyon viccesen néztem ki..muszáj voltam néha kivasalni csak így meg elromlott a minősége :/
7/7 A kérdező kommentje:
értem:/ amúgy már unom hogy ilyen hosszú...:/ de akkor majd kitalálok valami mást. köszönöm a válaszokat:)
2012. júl. 6. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!