Szerintetek le merjem vágatni a hosszú hajamat 1-2 cm-esre? 15/L
Szerintem a rövid haj nagyon rosszul áll a lányoknak. Nagyon kevés az olyan lány, akinek tényleg jól áll.
Kifejezetten nőietlen, és előnytelen.
Hanem bírod a hajaddal kínlódást, vágasd le, de ne fiúsra... egy lány egyik legékesebb dísze a szép haj. :)
Nekem a múltkor kb 15 cm-t vágott a fodrász a hajamból, így lett kb váll alatti egy pár cm-vel, de már azt is eléggé bántam:s én a helyedben örülnék, hogy hosszú a hajam:D
Bár, ha tudod, hogy jól áll a rövid..
konyorgom ne!
( ugyanazesen mentem at! ne akard! tobb even keresztul 2 cm hajam volt, eletem legnagyobb hibaja volt! Annyian bantottak miatta, hogy az onbizalmam a 0 utotte... ha erdekel valami irj nyugodtan privibe
Ne tedd! Kérlek, megbánnád. És ne haragudj, de nekem egyszer jutott eszembe jutott, hogy levágathatnánk a hajamat, és anyum ellenezte, és azóta áldom is őt érte! A nővérem levágatta kb. 5 éve a gyönyörű hosszú haját, azóta is bánja, mert azóta vasalja, és teljesen tönkrement neki, nem tudja megnöveszteni, mert teljesen széttöredezett, pedig előtte egészséges, dús haja volt.
Ha rám hallgatsz nem vágatod le, inkább csinálj frizurákat, fonatokat, kontyokat, copfokat, vagy akármi. A youtube-ba beírod, hogy easy school hairstyles vagy hasonlót, és rengeteg jót kiad.
Mindenképpen írd majd meg, hogy hogyan döntöttél, bár szurkolok, hogy nem vágatod le!:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!