Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek le merjem vágatni...

Szerintetek le merjem vágatni a hosszú hajamat 1-2 cm-esre? 15/L

Figyelt kérdés
Nagyon sok a gond vele, nehezen kezelhető, amúgy szép, csak már unok vele vesződni. Anyukám már régóta nyúz, hogy nyírassam le nagyon rövidre. Tegnap el is határoztam, de elbizonytalanodtam, szerintetek? Írnának olyanok, akik levágatták és nem bánták meg, vagy igen?
2013. júl. 14. 21:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

* a második jutott nem kell

2013. júl. 14. 22:10
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

Én most azt bánom, hogy elkezdtem növeszteni...

Régebben derékig érő hajam volt, de nekem nem azért, hogy lány vagyok, hosszú hajúnak kell lennem, csak egyszer érjem el azt a hosszúságot. Életem egyik legjobb napja volt, amikor a fodrászom lenyírta. Igaz, túl egyenes és puha volt, hogy bármi normális frizurát is kihozzak belőle, ezért állandóan összekötve és kibontva volt csak..

Most elhatároztam, hogy lenövesztem legalább vállig, de ez a visszanövesztési fázis is rossz, általában csak hátra van pántozva.

Az a legrosszabb, hogy tudom, a rövid hajjal sokkal jobban nézek ki, jól áll nekem(mert igenis van olyan, akihez megy a rövid stílus).

2013. júl. 14. 22:38
 13/20 anonim ***** válasza:
46%
Ne vagasd le:) vagy legalabb ne 1-2 centisre!!!! Ha nagyon le szeretned vagatni, akkor vagass csak par centit belole. Ha ugy erzed rossz dontes volt levagatni, akkor is van egy kozephosszu hajad, ami hamarabb megno mint a par centis. Ha ugy erzed,hogy mgis jo dontes volt akkor probald meg a nagyon rovidet. Bar nem javaslom. Szerintem a fiuknak a hosszu haj sokkal jobban bejon. :) 16/L
2013. júl. 14. 22:48
 14/20 anonim ***** válasza:
43%
Vágd le ha unod de vállig érőtől rövidebbre ne! Álltalában nagyon rosszul néz ki egy lány fiús frizurával. Aztan meg ha annyira azt akarod, még mindig birsz vágatni belőle, de ha már levágtad nem tudsz hozzátenni.
2013. júl. 14. 23:07
 15/20 anonim ***** válasza:
77%
Én 1 éve vágattam a hátközépig érő hajamat néhány centisre és nagyon örülök, hogy így tettem, mások szerint is sokkal jobban áll, úgyhogy én nem bántam meg. Én is két lépésben csináltattam, először állig érőre volt vágva, pár hónap múlva pedig tüsi lett. Viszont ha a levágatás mellett döntesz, semmiképp ne anyukád vágja géppel, az tényleg nem nézne ki jól ha egyforma hosszúságú lenne, vannak nagyon jó kis rövid frizurák, de ahhoz érdemes fodrászhoz menni.
2013. júl. 15. 00:39
 16/20 anonim ***** válasza:

Írok pozitív véleményt is :D

Lettem már derékig érőből állig érő hajú :D Egyáltalán nem bántam meg, sokkal kevesebb gond volt vele és nagyon jól is állt. (hidd el a pasikat sem zavarja, úgyis bőven volt jelentkező) Évekig úgy hordtam, persze mindig kisebb fazonváltozással

Most megint derékig ér és megint le akarom vágatni :D én már tudom, hogy nem fogom megbánni, sőt :D

Aki azt vallja, hogy a nő csak hosszú hajú lehet téved, a párom röviddel is és hosszúval is ugyanannyira nőiesnek tart, szóval nem ez határozza meg.

19/L

2013. júl. 15. 13:12
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ!:) Végülis anyukám miután megjött a munkából mondta, hogy álljunk neki.... először volt egy kis vita köztünk, de aztán ő győzött, szóval megengedtem, hogy levágja, mivel mondta, hogy ha nem tetszik majd visszanő és nem fog többé zaklatni vele, ezzel meggyőzött. Szóval most kb. 2 centis a hajam, de nem annyira rossz és lehet, hogy furcsa, ez nem tudom miért van, de olyan jó érzés volt, amikor vágta és láttam, ahogy hullik le a hajam és most sokkal jobbérzés, hogy nem húzza le a súly a fejemet.:) Apukámnak viszont nem nagyon tetszik, de nővéremék szerint is jó, meg a szomszéd szerint is jól áll.:)Aztán kíváncsi leszek, hogy később megbánom-e....
2013. júl. 15. 16:31
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem anyukád miért erőszakoskodott, a te döntésednek kellett volna lennie..

Ha jó állapotban volt még akár el is adhattad volna :P

2013. júl. 15. 16:42
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én se értem, hogy miért kellett kierőszakolni:s ráadásul egy fodrász vághatott volna legalább valami divatosabb rövid frizurát, házilag max sima egyenesre lehet vágni leginkább.
2013. júl. 15. 16:46
 20/20 anonim ***** válasza:
52%
Én biztos nem tenném...Nekem nem jön be a nagyon rövid haj, inkább vállig-állig érő, d ez a nagyon rövid...évek múlva fog visszanőni, ráadásul közben felnősz, és mondjuk 1 év múlva lehet, hogy bánni fogod, mert mondjuk nőiesebb leszel.
2013. júl. 15. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!