Szerintetek le merjem vágatni a hosszú hajamat 1-2 cm-esre? 15/L
Előző vagyok.
* a második jutott nem kell
Én most azt bánom, hogy elkezdtem növeszteni...
Régebben derékig érő hajam volt, de nekem nem azért, hogy lány vagyok, hosszú hajúnak kell lennem, csak egyszer érjem el azt a hosszúságot. Életem egyik legjobb napja volt, amikor a fodrászom lenyírta. Igaz, túl egyenes és puha volt, hogy bármi normális frizurát is kihozzak belőle, ezért állandóan összekötve és kibontva volt csak..
Most elhatároztam, hogy lenövesztem legalább vállig, de ez a visszanövesztési fázis is rossz, általában csak hátra van pántozva.
Az a legrosszabb, hogy tudom, a rövid hajjal sokkal jobban nézek ki, jól áll nekem(mert igenis van olyan, akihez megy a rövid stílus).
Írok pozitív véleményt is :D
Lettem már derékig érőből állig érő hajú :D Egyáltalán nem bántam meg, sokkal kevesebb gond volt vele és nagyon jól is állt. (hidd el a pasikat sem zavarja, úgyis bőven volt jelentkező) Évekig úgy hordtam, persze mindig kisebb fazonváltozással
Most megint derékig ér és megint le akarom vágatni :D én már tudom, hogy nem fogom megbánni, sőt :D
Aki azt vallja, hogy a nő csak hosszú hajú lehet téved, a párom röviddel is és hosszúval is ugyanannyira nőiesnek tart, szóval nem ez határozza meg.
19/L
Nem értem anyukád miért erőszakoskodott, a te döntésednek kellett volna lennie..
Ha jó állapotban volt még akár el is adhattad volna :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!