Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek le merjem vágatni...

Szerintetek le merjem vágatni a hajam? (f)

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy már kb. 2,5 éve hosszú a hajam, de én már nagyon unom, meg kicsit b*zis is, de a környezetemben már mindenki megszokta, és félek, hogy nem fog jól állni, vagy elrontják, és utána már elég nehéz újra megnöveszteni.

Ja, és a legrosszabb, hogy elálló a fülem... emiatt is növesztettem meg a hajam ...

15/f

2012. ápr. 13. 00:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Én inkább lennék elálló fülű, rövid hajú, mint hosszú hajú.

Mások megszokták... Még saját magadnak is furcsa leszel. 1 hétig. És? Az meg kizárt, hogy semmilyen rövid haj nem állna jól.

2012. ápr. 13. 02:09
 2/2 anonim ***** válasza:
örökké nem maradhatsz hosszú hajú, feltéve ha valami normális munkát is szándékodban áll találni a jövőben. menj el fodrászhoz vágasd le és mondd neki, hogy valami ma divatos frizurát szeretnél. Biztos tudni fogja, mi a menő. (hol hagyja kicsit hosszabbra - a tiédhez képest még mindig nagyon rövidre- hol rövidebbre a sérót. lehet olyan hajat kéne vágatnod, mint a Sebestyén Balázsnak ami van, az talán kicsit fültakaró.
2012. ápr. 13. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!