Le merjem még jobban vágatni a hajam?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok. 2 éve élek boldog párkapcsolatban a párommal. 1 hónapja levágattam a hajamat vállig érőre. Hamar meguntam azt a fazont és inkább teljesen rövid hajat szeretnék. A párom ebbe már nem hajlandó beleegyezni, mert szerinte nem állna jól. A jól felnyírt nagyon rövid, fiús fazon tetszik a legjobban. Szerintetek levágassam a beleegyezése nélkül?2011. dec. 11. 16:01
1/7 anonim válasza:
Ha kidob a rövid haj miatt, akkor nem is szeret igazán, beszéljétek meg, hogy kipróbálod a rövid hajat, ha nem tetszik úgyis visszanő.
2/7 anonim válasza:
Magamon tapasztalom, hogy mindig megbánjuk, ha levágatjuk. Előbb vagy utóbb.
Én 2 évig éltem vígan a nyakig érő hajammal a fenékig érő után, most meg szenvedek a visszanövesztéssel.
3/7 anonim válasza:
Én nem engedném, hogy a pasim (vagy akárki) megmondja milyen hajam legyen. Olyanra vágatnám, amilyen nekem tetszik és kész.
Viszont az tényleg igaz, hogy sokat szenved az ember a növesztéssel. Az a nagyon rövid nekem sem tetszik, de ha neked igen, akkor vágasd le.
4/7 A kérdező kommentje:
2011. dec. 11. 19:13
5/7 anonim válasza:
Szerintem ez már nem nőies.Én biztos nem vágatnám le,4 éve növesztem,mindig rövid hajam volt,de mivel göndör,így lassan nő.
6/7 anonim válasza:
ismerősömnek pont ilyen a haja...hát szerintem nagyon nem szép,olyan mint vmi kopasz nyakú tyúk.de akinek az a stílusa hajrá.ettől vannak sokkal,de sokkal szebb rövid hajak :D
7/7 anonim válasza:
Ez nagyon nem szép, meg fogod bánni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!