Epilálni próbáltam a hónaljamat, iszonyatosan csíp. Miért?
Figyelt kérdés
Igaz, nem zuhanyoztam előtte, lehet azért? Jó ötletnek tűnt, mert eddig mindig borotváltam, de most nem tudom letenni a kezem mert rohadtul csípi a bőrömet valami. De nagyon. NAGYON,2014. aug. 12. 22:55
1/5 A kérdező kommentje:
Másik kérdés, mit tudnék tenni hogy ne csípjen??????
2014. aug. 12. 22:55
2/5 anonim válasza:
Kifeszítetted a bőröd epilálás közbe rendesen? Tiszta volt és száraz? Mert ha csíp szerintem azért van mert az epilátor szétcseszte a bőröd, ami a nem megfelelő epilálás vagy ócska epilátor miatt szokott lenni.
Fertőtlenítsd.
3/5 anonim válasza:
Nekem is akkor volt ilyen, amikor a bőrömet is leszedtem vele:D meg, amikor először csináltam, jobban is fájt, aztán megszoktam.
4/5 A kérdező kommentje:
Mivel kéne fertőtleníteni? Még most is fáj. Vízzel lemostam, de már mindenki alszik és ötletem sincs merre találok betadint, vagy akármi mást.. Ugye nem lesz belőle nagyobb baj? A lábamat csak epilálni szoktam, az sose fáj. Úgy érzem, ezt elb@s_t@m. Nem kicsit, nagyon.
2014. aug. 13. 00:49
5/5 anonim válasza:
A fertőtlenítő meggátolja,hogy begyulladjon és össze is húzza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!