Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapja szültem. Pár hete...

4 hónapja szültem. Pár hete azonban iszonyatosan hullik a hajam. Mit tegyek? A Varga cseppeket próbáltam, de nem segített. Újra szedjek vitaminokat, vasat?

Figyelt kérdés
2008. nov. 15. 13:34
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Ne ilyedjél meg! Ez egy természetes dolog. A várandósság alatt a hormonok és az egész tested átáll "babaprogramra". Ilynekor a haj is megerősödik, dúsúl stb... Aztán szülés után minden vissza áll szép lassan a helyére, és azok a hajszálak is kiesnek amelyek a várandósság alatt nem. Úgyhogy ez egy természetes folyamat amely tarthat hónapokig is. Mint az én esetemben, én már 6,5 hónapja szültem és még mindíg hullik a hajam igaz már nem csomókban.
2008. nov. 15. 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:
42%
Én a patikában kérdeztem, hogy mit csináljak, és azt mondták, szedjek vitamint, meg egy hajhullás elleni sampont ajánlottak (vichy), egyelőre még nem próbáltam.
2008. nov. 15. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az 1. válaszolónak telejesen igaza van. Nálam uez volt. Amíg terhes voltam egy szál se hullt ki, utánna meg csomókban. De nyugi kell egy kis idő és minden visszaáll a régi kerékvágásba. Nekem tele volt babahajjal az egész fejem mikor megállt a hullás.:-))
2008. nov. 15. 16:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szintén az elsőnek adok igazat. Ez egy természetes folyamat, sokat nem tudsz vele tenni, várd meg, amíg elmúlik.

Lányom 5 hós, és nekem is hullik még a hajam.

2008. nov. 15. 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi 6 hónaposak vagyunk, uezzel a problémával szenvedtem és mára már teljesen helyreállt a hajam, újra a régi, pedig azt hittem nem sok marad, szűrőkét tettem a fürdőkádba, s míg lemet a víz, kétszer cseréltem azt ki... És első válaszoló jól leírta!!!!
2008. nov. 15. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Pont így jártam én is.Most 6 hós a babám.Nekem az Elevit segített.Terhesen is azt szedtem,de a 30.héten leálltam vele.Aztán amikor 2-3 hós lett a babám nagyon elkezdett hullani a hajam.Azóta szedem,és nekem nagyon jót tett.
2008. nov. 16. 01:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Én az omega 3-at tudom javasolni, vagy Tovitát vegyél a patikában, az is jó. De aki az Elevitet javasolta, annak is igazat adok.
2008. nov. 16. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!