Szinte mindent próbáltam, de nem segít semmi. Valaki? tapasztalatok? Miteszerek, pattanás, cserepes száj.
Sziasztok.
T vonalban miteszerek,sok kis apró és 1-1 pattanás az arcomon, nagyon gátlásos vagyok ez miatt. 6 bőrgyógyásznál jártam,mindenki szárító kenceficét irt rá, semmi nem használt. Több 10 ezer ft-om benne van,(orvosok által felírt gyógyszeres krémek, házi praktikák,ismerősők által ajánlott termékek) 3 éve küzdök vele.
Egy hónapja felírta a bőrgyógyász nekem az Aknenormin 20mg tablettát amit másnaponta kell szednem, de eddig semmi változás.
Ráadásul az utóbbi időben zsírosodott a bőrőm,fénylik a homlokom ami szintén frusztrál.
Több hónapja nagyon cserepes a szám,mindent próbáltam már erre is. Most Neutrogéna szájápolóval kenem és éjszakára vastagon nivea krémmel , de nem akar javulni, olyan mint egy csiszoló papír.
Rengeteg vizet iszom, napi 3-4 liter.
Valaki, valami új ötlet? :(
22/L
próbáld meg, h pihenteted most a bőröd kb. 1 hónapig a "kenceficéktől" és szedsz B vitamin komplexet.
A bőröd valószínűleg most azért zsíros, mert a sok szárító krém megtette a "hatását" és a bőröd védekezni próbál. Nekem is így volt és kipróbáltam a Nivea kék tégelyes krémjét és eltűnt az összes pattanásom és a bőröm sem zsíros már.
Csalántea, naponta egy bögre, nekem bevált a pattanások ellen. Arcpakolások, Holt-tengeri és hasonlók. Tonicok. De ezek közül a csalántea a leghatásosabb.
Van még egy spray, ami ilyen "csodaspray" és mindenre jó, sebekre, külső-belső sérülésekre, csípésekre, bármilyen fájdalomra, szemre (látásjavítás), és pattanások ellen is, a neve Lavyl Auricum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!