Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszú hajú lányok/nők! Ti...

Hosszú hajú lányok/nők! Ti kb: 35 év fölött szándékosan kergültök meg amikor levágatjátok a hajatokat rövidre?

Figyelt kérdés

Mi az oka, hogy megszabadultok a gyönyörű hosszú hajatoktól? (többség)

Hiszen a nőiességhez nem csak az alak és a forma tartozik hozzá, hanem a haj is.

Indokként az, hogy a rövid hajat könnyebb ápolni számomra nem elfogadott 20-30 évig ez nem okozott problémát.!?

2015. aug. 2. 01:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

3#-as.

Értem. :-)

2015. aug. 8. 01:00
 12/17 anonim ***** válasza:
68%

én 40 leszek szeptemberben, hosszú, göndör hajam van, eszemben sincs levágatni.

anyukám nekem is mondta, már 10 éve k is, hogy le kéne vágatni, indok 'mert 40 körül le szokták"...

nekem viszont jó minőségű, szép a hajam (száraz), kb mindenki odavan érte, eszemben sincs levágatni. csak azért, mert az én gyerekkoromban az volt a divat, hogy 40 évesen mindenkinek rövid, göndör haja volt? na és? nekem tetszik hosszan a hajam, kész.

2015. aug. 10. 13:47
 13/17 A kérdező kommentje:
Nagyon helyes. :-) ;-)
2015. aug. 11. 02:51
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

Hát, amikor meglátom keresztanyámat 40 évesen seggig érő, félig fekete félig ősz, fénytelen, fésületlen, ápolatlan hajával...nem szép látvány

Azért meg hogy folyton feltűzve hordja, azért minek a hosszú haj?

2015. aug. 11. 08:25
 15/17 A kérdező kommentje:

14#-es

Te valami nagyon fiatal lehetsz.

1. A 40 még nem öreg.

2. 40 évesen a nő többet ápolja a haját, mint előtte, mert -igen, jönnek az ősz hajszálak.

Jön a festés, jön a balzsam stb. . .

és tökéletes mód széppé lehet varázsolni. ;-)

2015. aug. 12. 06:57
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

14 es vagyok :) nem mondtam hogy öreg csak a hajáról volt szó

amugy 21 vagyok :) anyukám is 40, és igen levágatta a haját mert szerinte sem szép látvány a hosszú félig ősz haj, és igen anyukám is festi, ápolja, de ne modnjátok hogy 40 évesn 20 éves hajat akartok magatokra varázsolni :)

2015. aug. 13. 14:55
 17/17 anonim ***** válasza:
76%
60 év felett meg mintha kötelező lenne a bongyorított haj, szemüveg, meg valami aranyszínű fülbevaló. Nyilván vannak kivételek.
2015. aug. 17. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!