Hosszú hajú lányok/nők! Ti kb: 35 év fölött szándékosan kergültök meg amikor levágatjátok a hajatokat rövidre?
Mi az oka, hogy megszabadultok a gyönyörű hosszú hajatoktól? (többség)
Hiszen a nőiességhez nem csak az alak és a forma tartozik hozzá, hanem a haj is.
Indokként az, hogy a rövid hajat könnyebb ápolni számomra nem elfogadott 20-30 évig ez nem okozott problémát.!?
3#-as.
Értem. :-)
én 40 leszek szeptemberben, hosszú, göndör hajam van, eszemben sincs levágatni.
anyukám nekem is mondta, már 10 éve k is, hogy le kéne vágatni, indok 'mert 40 körül le szokták"...
nekem viszont jó minőségű, szép a hajam (száraz), kb mindenki odavan érte, eszemben sincs levágatni. csak azért, mert az én gyerekkoromban az volt a divat, hogy 40 évesen mindenkinek rövid, göndör haja volt? na és? nekem tetszik hosszan a hajam, kész.
Hát, amikor meglátom keresztanyámat 40 évesen seggig érő, félig fekete félig ősz, fénytelen, fésületlen, ápolatlan hajával...nem szép látvány
Azért meg hogy folyton feltűzve hordja, azért minek a hosszú haj?
14#-es
Te valami nagyon fiatal lehetsz.
1. A 40 még nem öreg.
2. 40 évesen a nő többet ápolja a haját, mint előtte, mert -igen, jönnek az ősz hajszálak.
Jön a festés, jön a balzsam stb. . .
és tökéletes mód széppé lehet varázsolni. ;-)
14 es vagyok :) nem mondtam hogy öreg csak a hajáról volt szó
amugy 21 vagyok :) anyukám is 40, és igen levágatta a haját mert szerinte sem szép látvány a hosszú félig ősz haj, és igen anyukám is festi, ápolja, de ne modnjátok hogy 40 évesn 20 éves hajat akartok magatokra varázsolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!