Szándékosan csinálják egyes hölgyek ezt?
Figyelt kérdés
Boltokban figyeltem meg, hogy hosszú, (mű)körmökkel rendelkező eladó hölgyek amíg az egyik kezükkel ütik be a pénztárgépbe az adatokat, addig a másik - szabad - kezükkel, szétterpesztett újakkal "meresztgetik" körmeiket. Úgy tűnik mintha mutogatni akarnák.2014. aug. 1. 08:11
1/5 anonim válasza:
Miért, szerinted mit kellene a másk kezükkel csinálni?
2/5 anonim válasza:
És ha mutogatja? Ha már megcsináltatta, akkor mutogassa! :DD Nem értem miért zavar ez téged... amúgy meg lehet nem is szándékosan csinálja. Túl jó megfigyelő vagy.
3/5 anonim válasza:
Amikor kifestik a körmüket, vigyázni kell rá, hogy ne érjen hozzá semmihez amíg meg nem szárad. Lehet hogy csak megszokták ezt a mozdulatsort.
4/5 anonim válasza:
Igen, ezek az irritáló, egy újjal pötyögő, másik kezüket a levegőben lóbáló libák... a hideg kiráz tőlük. Habár azt sem értem, hogy engedheti a főnöke hogy így dolgozzon. Mert két keze van a szerencsétlennek, hát használja mindkettőt, gyorsabb is lenne, és nem nézne ki nyomoréknak sem.
5/5 anonim válasza:
Hát most mit csináljon szerencsétlen a másik kezével? Vágja le? x) Lehet pont támaszkodik. Gondolom te se összezárt ujjakkal szoktál támaszkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!