Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem szándékosan, de elhanyagol.
a barátom nem direkt, de elhanyagol. egy suliba járunk, de szünetekben alig tudunk együtt lenni, mert rengeteg iskolai elfoglaltsága van. délután tanulás, vagy edzésre megy. minden második hétvégén az apjánál van, mert elváltak a szülei, tehát marad az az egy hétvége, amikor rendesen együtt tudunk lenni. ma nagyon kiosztottam, mert elegem lett, hogy nem tud velem foglalkozni. azt mondta, ő mindent megpróbál, de vannak kötelességei.
mit csináljak? ti hogy bírnátok ezt?
17/L
Én ugyanezt élem át, csak már 30-asok vagyunk, és nem a suli, hanem a munka és családi kötelességek azok, amiket teljesíteni kell. Szinte minden hétvégén dolgozik már egyik nap. Épp most jelentette be, hogy holnap is dolgozni fog, nekem meg hullára elegem van ebből. Azt mondja, neki is, de nem tesz ellene különösebben, amikor meg velem van, akkor is sokszor olyan fáradt, hogy nem lehet vele mit kezdeni.
"ő mindent megpróbál, de vannak kötelességei. " Nagyon ismerős szöveg.
Megszoksz, vagy megszöksz!!!
Mindenki arra szán időt, ami neki fontos.
Tehát akkor iskolán kívül csak kétheten 1x tudtok találkozni:s
Ez nem hangzik túl jól,pláne, hogy ebben a korban nyomulnak a hormonok a legjobban....
Szerintem te is tegyél meg minden tőled telhetőt a barátodért.Látogasd meg edzés után v bármi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!