Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, ha a párod teljesen elfelejtkezik a névnapodról? (és tudva azt, hogy az utóbbi időben elhanyagol, nem törődik veled) Jártatok már így?
Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 16:46
1/9 anonim válasza:
Én a sajátomat nem tudom, mikor van.
2/9 anonim válasza:
Én a saját névnapomat sem tudom, hogy mikor van. Azért ez nem egy olyan nagy dolog, hogy problémát csinálj belőle.
3/9 anonim válasza:
Én egy névnapért nem csinálnék különösebb felhajtást, de ha elhanyagol, sztem gondold át...
5/9 anonim válasza:
" Szerintetek az normális, ha a párod teljesen elfelejtkezik a névnapodról? " - Nem tragédia.
" az utóbbi időben elhanyagol, nem törődik veled " - Ez viszont gond, de. . . amikor valaki egyértelműen észreveszi, hogy a párja elhanyagolja őt és nem törődik vele, akkor mi egyáltalán a kérdés ?
6/9 anonim válasza:
én pl lefingom a névnapokat, semmire nem jó, csak arra, hogy elfelejtsd és baj legyen belőle, hogy mekkora érzéketlen tuskó állat vagy :)) Megdicsérjük egymást a szüleink által kapott nevek miatt ráadásul minden évben? :DDD Ez hülyeség kérem. De mivel tudom, hogy ez pl. egy lánynak fontos (hiszen fasssssság, nyilván fontos) így persze muszáj betartani és figyelni rá. fszom...
7/9 anonim válasza:
Az enyém sem köszöntött fel, még akkor sem, amikor mások mondták nekem előtte, hogy 'Boldog Névnapot!' nem bunkózásból, hanem csak nem tartja nagy dolognak a névnapot..
8/9 anonim válasza:
10 éve vagyok nős
3 éve találom el az asszonyét.
De úgy, hogy minden naptárba beírom, és csipog telefon, ipad, emlékeztetők...
9/9 anonim válasza:
Nem nem normális. Megmondom őszintén, én mérges lennék ez miatt. Igazán nem várok el sokat... Évfordulót, házassági évfordulót, névnapot, szülinapot nem felejtünk el!
Nálunk még nem fordult elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!