Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csípi a nyelvem a sperma, ez normális?
Ez jó kérdése már én is ki akartam írni! Köszi!
Amúgy az enyémet is csípi de nekem néha kaják is szokták mert térkép nyelvem van. Nincs ilyenkor a pasinak valami baja nemi betegség esetleg? Remélem nem azért csip mert olyat már hallottam hogy a gyomrod akkor fájhat tőle. De tök ciki és zavaró mindig öblögetni utána akkor is ha őszintén megmondtam a páromnak hogy ez a helyzet csípi a nyelvem az ondód.
Nekem egyszer ment a szemembe még az exemmel, de nem csípett. Az övé nem csípte a nyelvemet se. Pedig nagyon keserű volt.
A mostani páromé viszont nagyon. De az övé nem is keserű. Van olyan akit "odalent" is csíp vagy éget. Vagy ég tőle a gyomra. De mindenhogyan gáz. Talán a táplálkozásán kéne változtatni első körben hagyja el a csípős erősen fűszeres ételeket, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!