Ezt szándékosan csinálják az interneten?
1 vagy 2 évvel ezelőtt rengeteg 70-es, 80-as filmeket le lehetett tölteni az internetről.
Ma már szinte semmit ezek közül, csak a mostaniakat. 2011-2013-as filmeket. Azt lehet 1000 számra.
Ha beírom pl: xxxxxx (1984)dvdrip engdub vagy hun, olyat nem talál, csak imdb vagy csak a feliratozását találja meg. Esetleg DMCA Panaszlevél. Torrenten meg semmiféle régebbi filmek nincsenek. Magyaron nem vagyok fent, mert az mind meghívós.
Mert azért a régebbi filmek ezerszer jobbak voltak, mint a mostaniak.
Szerintem direkt letiltották a régebbi filmeket, hogy mindenki ezeket a semmitmondó és egyhangú tanító és oktató jellegű filmeket nézze.
Vagy az új filmből van százféle release ami friss és népszerű és így gyorsan és sokan újra tudják rakni és terjeszteni tovább. A régi filmeket csak egy réteg kedveli többnyire, mivel kevesebb emberhez jut el ezért kevés a potenciális megosztó is egy törlés esetén.
Elhiheted hogy ami népszerű, azt nem lehet eltüntetni, évtől/kortól függetlenül. Az pedig természetes hogy a friss tartalmat tartják életben, konspirációk nélkül is. Ezeknél is minél régebbi valami, úgy fogynak el a megosztók ahogy lecseng a népszerűség. Ma pedig olyan világ van, hogy kisebb impulzusokat kapsz folyamatosan, nem pedig egy-egy kultikus filmet amit évtizedekig megemlítenek. Megváltoztak a tartalomfogyasztási trendek, elég csak abba belegondolni hogy '95 után születetteknél természetes az internet, a kalózkodás, ami a filmes iparra is hatással van. Nem ölnek sok pénzt már bele.
Én is a régi filmeket szeretem.
A fekete fehéreket
de én mindig megtalálom amit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!