Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezt szándékosan csinálják?

Ezt szándékosan csinálják?

Figyelt kérdés

A médiában mindig a meztelenkedés a szexualitás a főszerep. És ez már normalizálódott a való életben is embereknél. Szinte már elvárják az emberek.

Ezelőtt ciki volt lehúzott sliccel járni az utcán, most meg ez a normális. A női tekinteteket vonzza, és nem is szólnak érte, nem is mosolyognak rajta lefogadom.

Mások is félmeztelenül, nyakukban pólóval járnak az utcán falun is!

Komoly ember sem létezik már, interneten főleg nem: facebook, youtube, társkereső oldalak (kamu profil és spam levél), mindenki csak barmul, hülyéskedik.

Talán a keresztények akik még tartják magukat a nem elzüllött normál szokáshoz, de ők meg ragaszkodnak ahhoz, hogy párjuk, ismerősük is keresztény legyen.

2014. júl. 24. 21:43
 1/7 A kérdező kommentje:
Van/volt egy komoly video oldal a videoxfree. De már oda is betörte magát a szexualitás, még felnőtt klipek is vannak már.
2014. júl. 24. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:
54%

Nem értem mi ezzel a gond?

Fogadj el másokat!

2014. júl. 24. 22:00
 3/7 A kérdező kommentje:

Azt fogadjam el, hogy az egyszerű ember, aki még a normál értéket képviseli azokat le*arják, mert a szexuális túlfűtöttség eluralkodott az emberiségen? Ugyan már!

Mellesleg "az egyszerű ember, aki még a normál értéket képviseli" ez már retro dolognak számít, a nagyanyáink idejéből, mondják mások.

2014. júl. 24. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Én teljesen egyetértek veled, mindenhonnan csak a szexualitás folyik, és a legszörnyűbb hogy már az azonos neműek közötti kapcsolat is annyira elterjedt hogy szinte divatnak számít. Annyira elvagyok szomorodva,mert egyszerűen nem tudom elképzelni hogy ha most ez van akkor mi lesz a jövőben. Az emberek, fiatalok nagy része partizik, iszik, drogozik, mindenkivel összefekszik... Hol vannak az olyanok akik szeretnek a természetben túrázni, grillezni, beszélgetni, együtt barkácsolni és egyéb kellemes és szórakoztató tevékenységet csinálni?! Lehet hogy én vagyok régimódi, de egyszerűen szégyenlem hogy a korosztályom nem veszi észre az igazi értékeket az életben. Mert az igaz hogy egyszer vagyunk fiatalok de ezt miért kell hogy ezt jelentse?!

14/L

2014. júl. 24. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem barátom a tv, de ha nézem vagy ehhez hasonló embereket látok nem is embereket, hanem valami tárgynak látom ezeket, azon se csodálkozom, hogy egyre több lesz a meleg.
2014. júl. 25. 00:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. júl. 25. 18:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Falun is a nők úgy járnak, éjjel-nappal Budapest stílusban, hogy a fenekük is kilátszik.
2014. júl. 25. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!