Mit csináljak, ha 16 évesen még nem tudom, mi akarok lenni? ) :
Most leszek 10-es és rájöttem, ami eddig akartam lenni, már nem érdekel, ugyanis mivel szakközépiskolások vagyunk, nyáon járnunk kell ilyen szakmai gyakorlatra és voltunk az egyetemen is és rohadz unalmas volt, meg nem is értettem, amiket mondtak, szóval nem hiszem, hogy jó lennék benne..Más dolgok se nagyon érdekelnek, azt már eleve nem tudnám elképzelni, hogy valami irodában üljek egész nap...Meg úgy az egész életem olyan kilátástalan, ha elképzelem, mi lenne velem mondjuk 30 évesen, arra gondolok, hogy biztos elhagy az akkori barátom, depressziós leszek, kirúgnak a munkahelyemről, már ha lesz egyáltalán és csöves leszek és egy aluljáróban fogom mindenkitől azt kérdezgetni, hogy -Van egy kis apród? :ooo Vagy amikor épp nem koldulok, akkor egy másik hajléktalannal fogok verekedni egy félig megevett penészes szendvicsen. Nem akarok csöves lenni :'( De amilyen szerencsétlen vagyok, biztos, hogy nem lesz belőlem semmi és még gyerekeim se lesznek :( Mit csináljak??
16/L
MBTI személyiségteszt, a felvi oldalon is van pályaválasztási teszt.
Azért vannak akik maguktól lesznek olyanok, amitől félsz, pl. a freegan csoportok.
köszi :)
egyébként miért akarna bárki is csöves lenni? o.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!