Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, ha még nem...

Mit csináljak, ha még nem tudom, mi akarok lenni, ha nagy leszek?

Figyelt kérdés

Nem igazán érdekel semmi, ami eddig érdekelt, arról rájöttem, hogy valami rohadt unalmas egy dolog...Egyébként tudom, hogy nevetséges, de mióta láttam az Én a robotot, én is olyan akarok lenni, mint az a nő, aki a robotokat tervezgeti, meg minden...csak az meg ugye tök hülyeség, mert még az én életem során nem hiszem, hogy olyan elterjedtek lesznek a robotok..Vagy esetleg igazságügyi orvosszakértő..hullákban akarok turkálni, hogy megtudjam, miért haltak meg xd Csak ezt már eleve ott elcsesztem szerintem, hogy általánosban jó szar tanuló voltam, most 9.-ben meg egy hajszállal vagyok jobb, mint ott és gondolom ilyeneket fel se vesznek olyan iskolákba..

Mit csináljak?

16L

2014. jún. 19. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Amikor ennyi idős voltam,én sem tudtam még mit akarok csinálni.Biztos rá fogsz jönni,megtalálod a neked való szakmát. :)
2014. jún. 19. 21:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem :) Csak attól félek, hogy mi van, ha csak későn jövök rá? Úgy értem, most voltam 9.-es, máris vége az évnek, és már csak 3, esetleg 4 évem maradt eldönteni...azután meg egyből mehetnék az egyetemre...ez nem túl kevés idő? :( Annyira félek..
2014. jún. 19. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem húzz bele a tanulásba, és közben az is ki fog derülni, hogy milyen tárgyakat tanulsz legszívesebben, és azzal mihez tudsz kezdeni.

A félelmed óriási gát lehet...

2014. jún. 20. 09:17
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) igazából szerintem már nagyjából rájöttem, mit tanulok szívesen--->semmit..az a baj, hogy mint mondtam, annyira nem érdekel semmi, egy tantárgy sincs, amit így teljes egészében szeretnék, csak szinte minden tárgyból egy-egy anyagrész árdekel :/ olyan rossz így, hogy semmi nem érdekel igazán, még a nyelv se..azaz a nyelv igen, csak épp nem az, amit tanulok, mivel németes vagyok általános óta és bár 8. óta dicséretes 5-ös vagyok belőle, sose szerettem, szerintem olyan ratyi nyelv :( az angol szintén..oroszul akarok tanulni, ezenkívül esetleg franciául, de nincs pénzem tanárra :(
2014. jún. 21. 04:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!