Egyik barátnőm szándékosan hizlalja magát, hogy lehetne leállítani?
Osztálytársamat két hónapja kidobta a barátja, elég szemét módon, és ez már nem az első, hogy csúnyán bántak el vele.
Utána azt vettem észre, hogy egyre többet eszik, először azt hittem, bánatában. De aztán kibökte, hogy elege van, hogy a fiúk csak a külsejét nézik (vékony, csinos lány), és meg akar hízni, hogy csak olyan kezdjen ki vele, aki tényleg őt és nem a kinézetét szereti.
Hiába mondjuk neki többen, hogy ez hülyeség, azóta folyamatosan tömi magát, állandóan nassol. És már meg is látszik rajta, hogy hízott. A szilveszteri bulin már a srácok is beszóltak neki, de csak mosolyog rajta.
Mit lehetne csinálni vele? Hogy lehetne lebeszélni erről az ámokfutásról? Ha megkérdezem, mikor hagyja már abba, azt mondja: "Majd ha jó dagi leszek" Ez nem tudom, mit takar, még mindig jó alakja van, de hétről hétre gömbölyödik...
Segítsetek!!
mondd meg neki, h nem a seggét kéne hízlalnia, hanem az agyát, h észrevegye mikor használják ki,
mert észrelehet. testbeszédből...amúgy meg a hízás káros az egészségre, előbb utóbb infarktusa lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!