Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egyik barátnőm szándékosan...

Egyik barátnőm szándékosan hizlalja magát, hogy lehetne leállítani?

Figyelt kérdés

Osztálytársamat két hónapja kidobta a barátja, elég szemét módon, és ez már nem az első, hogy csúnyán bántak el vele.

Utána azt vettem észre, hogy egyre többet eszik, először azt hittem, bánatában. De aztán kibökte, hogy elege van, hogy a fiúk csak a külsejét nézik (vékony, csinos lány), és meg akar hízni, hogy csak olyan kezdjen ki vele, aki tényleg őt és nem a kinézetét szereti.

Hiába mondjuk neki többen, hogy ez hülyeség, azóta folyamatosan tömi magát, állandóan nassol. És már meg is látszik rajta, hogy hízott. A szilveszteri bulin már a srácok is beszóltak neki, de csak mosolyog rajta.

Mit lehetne csinálni vele? Hogy lehetne lebeszélni erről az ámokfutásról? Ha megkérdezem, mikor hagyja már abba, azt mondja: "Majd ha jó dagi leszek" Ez nem tudom, mit takar, még mindig jó alakja van, de hétről hétre gömbölyödik...

Segítsetek!!

2012. jan. 2. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen magas, hány kiló volt és most mennyi? Főleg azért is, hogy tudjuk, milyen komolyságú a helyzet, jobb tanácsot tudjunk adni, mert ez rohadt egészségtelen. Egyébként így első körben, látatlanban annyit tudok mondani, hogy a szüleivel kéne beszélni.
2012. jan. 2. 19:59
 2/5 anonim ***** válasza:

mondd meg neki, h nem a seggét kéne hízlalnia, hanem az agyát, h észrevegye mikor használják ki,

mert észrelehet. testbeszédből...amúgy meg a hízás káros az egészségre, előbb utóbb infarktusa lesz...

2012. jan. 2. 20:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Az a baj ha elhízik akkor nehéz lesz lefogynia és lehet csak pár év múlva jön majd rá erre amikor már késő lesz. A lényeg az hogy figyelj rá nagyon foglalkozzál vele és ne hagyd hogy elhanyagolja magát. Lelkileg teljesen össze van törve és mint ahogyan írtad az a baja hogy csak a külsejét nézik folyton és így szépen át is verik őt. Csak ugye ez sem megoldás semmire, mert ha nagyon megfog hízni és lehet megfog jönni az életkedve tehát eljárni valahova meg stb.. és ugye ha lépcsőznie kell vagy hegyetmászni vagy több kilómétert gyalogolni akkor érezni fogja hogy sok feles súlyt cipel majd magán és akkor azért lesz majd kiborulva, és akkor koplalni fog ami szintén komoly gondokat okozhat. Meg persze a lábainak sem fog jót tenni. Szóval hogy mitcsinálj vele, én azt mondom hogy találj ki valami testmozgást a számára, hívd el őt erre arra sétáljatok sokat. Esetleg kocogni is eljárhattok, a lényeg ha ezt ledolgozza akkor már nyert ügyed van mert akkor ehet kedvére és amit felszed feles zsírt ledolgozza.
2012. jan. 2. 23:23
 4/5 anonim ***** válasza:
és most mi van a barátnőddel, sokat hízott vagy ismét olyan mint régen?
2012. okt. 7. 16:49
 5/5 anonim válasza:
Szia. Mi lett vele azóta? Még mindig hízik vagy azóta leállt?
2020. dec. 1. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!