Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Volt már olyan,...

Lányok, nők! Volt már olyan, h szándékosan nyitott lábbelit vettetek fel, mert friss volt a pedikűr és "büszkélkedni" akartatok vele?

Figyelt kérdés
Elég hideg van már hozzá, sokan mégis abban vannak, pedig hosszú nadrág, hosszú felső:)

2014. szept. 23. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen. Van nyitott lábbelim, de nem azért viselem mert éppen szép a körmöm. A lábamat mindig rendesen ápolom függetlenül, hogy milyen cipőt viselek. Hidegben zárt cipőben járok, még akkor is ha friss a pedikűr..
2014. szept. 23. 09:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem volt még ilyen. Ha nyitott cipőt veszek fel, kicsit jobban figyelek a körmeimre. De ha mondjuk egy este megcsinálom, másnap meg minuszok vannak, nem fogok azért megfagyni, hogy más láthassa az új csillivilli lakkomat.

Egyébként tényleg furcsa, ma is elég hideg van és reggel láttam egy lányt nyakig felöltözve, kabátkában, sálban, hosszúnadrágban, a lábán pedig ott volt a 3 vékony pántocskából álló saru.

2014. szept. 23. 15:09
 3/6 A kérdező kommentje:

És legalább jó volt a pedikűr a lábán?

Vagy fölöslegesen fagyoskodott?

A legjobb, h lábról a legkönnyebb megfázni...

Köszönöm a válaszokat.

2014. szept. 23. 16:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem, én amúgy is gusztustalannak találom a festett lábkörmöket. Valahogy a 80 éves nénik ugranak be akik a gombát szeretnék palástolni.

De múlt héten amikor napokig esett, csomó nőt láttam balerina cipőbe, én is csodálkoztam hogy ezek kinéztek-e az ablakon mielőtt elindultak otthonról.

2014. szept. 23. 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:
*cipőben, de gáz hogy elrontottam
2014. szept. 23. 19:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, de csak hogyha az idő is megfelelő hozzá :)
2014. szept. 30. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!