Lányok, nők! Volt már olyan, h szándékosan nyitott lábbelit vettetek fel, mert friss volt a pedikűr és "büszkélkedni" akartatok vele?
Nem volt még ilyen. Ha nyitott cipőt veszek fel, kicsit jobban figyelek a körmeimre. De ha mondjuk egy este megcsinálom, másnap meg minuszok vannak, nem fogok azért megfagyni, hogy más láthassa az új csillivilli lakkomat.
Egyébként tényleg furcsa, ma is elég hideg van és reggel láttam egy lányt nyakig felöltözve, kabátkában, sálban, hosszúnadrágban, a lábán pedig ott volt a 3 vékony pántocskából álló saru.
És legalább jó volt a pedikűr a lábán?
Vagy fölöslegesen fagyoskodott?
A legjobb, h lábról a legkönnyebb megfázni...
Köszönöm a válaszokat.
Nem, én amúgy is gusztustalannak találom a festett lábkörmöket. Valahogy a 80 éves nénik ugranak be akik a gombát szeretnék palástolni.
De múlt héten amikor napokig esett, csomó nőt láttam balerina cipőbe, én is csodálkoztam hogy ezek kinéztek-e az ablakon mielőtt elindultak otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!