Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszú hajú lányok/nők! Ti...

Hosszú hajú lányok/nők! Ti kb: 35 év fölött szándékosan kergültök meg amikor levágatjátok a hajatokat rövidre?

Figyelt kérdés

Mi az oka, hogy megszabadultok a gyönyörű hosszú hajatoktól? (többség)

Hiszen a nőiességhez nem csak az alak és a forma tartozik hozzá, hanem a haj is.

Indokként az, hogy a rövid hajat könnyebb ápolni számomra nem elfogadott 20-30 évig ez nem okozott problémát.!?

2015. aug. 2. 01:19
1 2
 1/17 anonim válasza:
35%
Mert megeszik nyersen a krémet xd
2015. aug. 2. 01:31
 2/17 anonim válasza:
56%
Kell a változatosság.
2015. aug. 2. 01:55
 3/17 anonim ***** válasza:
85%

Én még nem vagyok 35, hanem 31 vagyok de én nem fogok rövidre vágni.

És igazad van, a nőiességhez a haj is hozzá tartozik.

Majd ha leszek 70 éves na akkor majd meglátom hogy mihez kezdek a hajammal a hosszát illetően, de azt már most tudom, hogy teljesen rövidre soha nem fogom levágni, max. vállig érőig, de majd ráérek még ezzel...

2015. aug. 2. 11:48
 4/17 anonim ***** válasza:
72%
Azért vágatják le a legtöbben, mert szülés után sokszor extrém módon hullik a haj, illetve a kisgyerek is örömmel tépi-húzza szoptatáskor.
2015. aug. 2. 12:39
 5/17 anonim ***** válasza:
Gondolom megunják, zavaró lesz és már nem tinik hogy az érdekelje őket hogy kinek hogy tetszik... engem sem érdekel mások véleménye, habár nincs rövid hajam, de régebben volt, és az is tetszett. Nem voltam nőies vele, de nem is az volt a célom.
2015. aug. 2. 14:11
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

nem hiszem hogy rövid hajjal ne lehetne nőies valaki. szerintem senkit nem érdekel, hogy elfogadod-e indokként azt, hogy könnyebb ápolni. :D

ha idősebb leszek, 40 körül mondjuk, már nekem sem lesz váll alá érő hajam, mert egyszerűen nem állna jól. nincs annál igénytelenebb, amikor vénasszonyok fenékig érő hajat növesztenek.

2015. aug. 2. 22:36
 7/17 anonim ***** válasza:
34%
Semmi jogod ítélkezni felettük. Szerintem pont nem az érdekli őket, hogy neked a kényelem nem szempont.
2015. aug. 5. 14:40
 8/17 anonim ***** válasza:
69%

Hajhullás, őszülés.

Max vállig érő haj még normális. De nagyon igaza volt annak aki azt írta hogy nincs annál undorítőbb mikor a öreg nyanyák seggig érő hajat növesztenek.

2015. aug. 5. 21:01
 9/17 A kérdező kommentje:

7#-es.

Nem ítélkezem!!!

Olvasd el mégegyszer a kérdést!!!

Válaszodnak semmi köze a kérdéshez!!!

6-8#-as.

Bár tudom, hogy a 70 is a 35 fölé esik.

Nem a "nyanyákra" gondoltam.

De ha Ti 35 fölött már 70-nek érzitek magatokat, akkor részvétem.

Ezek szerint ha eléritek a 35-öt akkor már gusztustalannak érzitek a hajatokat???

2015. aug. 7. 08:53
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok

Még hozzátenném azt is, hogy attól is függ, hogy egy 35 év fölötti hogy néz ki, meg lehet egy 20 éves is olyan kinézetű mintha 40 lenne és fordítva, tehát nem a kor számít.

Meg az se mindegy, hogy hosszú ősz haj vagy hosszú festett haj...meg csomó mindentől függ.

2015. aug. 7. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!