Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetne helyrehozni...

Hogyan lehetne helyrehozni ezt a (kép) szemöldököt?

Figyelt kérdés

Megpróbálom kétféleképp is belinkelni, remélem valamelyik működik:

[link]

[link]

Segíthet valami? Ricinusolaj? Vagy nincs más remény, csak a tetoválás?

Ugye nagyon csúnya? Teljesen el vagyok keseredve. :(

2015. máj. 14. 14:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

# 9

Igen, amiatt kérdeztem, hogy a pajzsmirigy alulműködés egyik tipikus tünete a szemöldök kiritkulása.

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, és hogy amikor utoljára rendben volt az orvos szerint a TSH értéked, akkor konkrétan mennyi volt?

A ricinusolajjal saját tapasztalatom nincsen, de több ismerősömnek bevált, van, akinek a hajára hajpakolásként, van, akinek a szempillájára és a szemöldökére.

2015. máj. 14. 19:03
 12/13 A kérdező kommentje:

31 vagyok.

Még ősszel, de ez egy nyári vérvétel (rossz TSH és koleszterin miatti) kontrollja volt.

A nyári eredményem magas TSH volt, az őszi valahol a referencia érték közepén ( de a koleszterin ott is magas volt picit). Pajzsmirigy UH-n is voltam, ott nem találtak semmi eltérést.

2015. máj. 15. 10:52
 13/13 anonim válasza:
Most nezhettek hulyenek de nekem a ricinus es kave segitett :D jo kicsit nekem be is szinezte de nekem eleg szoke szval meg festenem sem kell :)
2015. máj. 15. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!