Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám végre helyrehozn...

Hogyan tudnám végre helyrehozni a lábfejemet?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy a lábfejeim annyira csúnyák, hogy mikor csak tehetem zokniban vagyok, még akkor is ha már megsülök... A sarkaim egyszerűen szárazak, bőrkeményedés van rajtuk, a körmeim hihetetlen erősek, gyorsan nőnek, alig tudom őket levágni, tisztán tartani és állandóan benőnek. A lábujjaimon a bőr pedig annyira gyenge, hogy folyton kisebesedik és hát nem szép látvány. Ráadásul még lány is vagyok, és annyira zavar hogy ilyen igénytelen a lábam. Nivea, és még sok más testápolót/hidratálót próbáltam már, a bőrkeményedésre semmit nem hatott. Tanácsok, javaslatok? Valakinek volt már ilyen?

2015. jan. 20. 00:08
 1/6 anonim ***** válasza:
mondjuzk menj el pedikűröshöz
2015. jan. 20. 09:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ilyesmi volt. Én fertőtlenítő szappant használtam először, mert a "gyenge bőr" lehet pl gomba is, utána sarok reszelő és volt egy nagyon jó lábkrémem, amit az Avonból rendeltem./ezt hétvégén megtudom majd nézni és akkor beírom ide neked mi volt a krém/. A körmöm sosem vágtam tövig le, mert akkor tényleg könnyen benő, van egy kicsi hosszúság, amivel nem nő be, de nem is kelt ápolatlan hatást.
2015. jan. 20. 11:20
 3/6 anonim ***** válasza:

a bőrkeményedést fürdés után, miután felpuhul le kell dörzsölni kicsit habkővel, aztán bekenni. de ezt folyamatosan, nem elég egyszer megcsinálni. a körmeidhez vegyél egy jó erős direkt lábra való körömcsipeszt és azzal vágd le, plusz egy szép lakk is sokat dobhat az összképen. és hordj megfelelő, ne túl kicsi, ne műanyag, gagyi cipőt.

illetve a köröm megvastagodását okozhatja gomba is, én a helyedben megnézetném valami szakértővel is..

2015. jan. 20. 12:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat!!:))
2015. jan. 20. 13:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a sarkamon állandóan reszelni kell a bőrt,mert gyorsan megkeményedik,hiába krémezem. A körmömet sosem nyírom,hanem reszelem,nekem ez vált be.
2015. jan. 21. 10:23
 6/6 fruzsikaaaaaa válasza:
Én a kecskekrémet ajánlom nem tudom milyen drogériában lehet kapni de még a kecsketejes szappan vagy egyéb termék is jó rá , meg ami Q10-et tartalmaz
2015. jan. 22. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!