Hogyan lehetne helyrehozni ezt a (kép) szemöldököt?
Megpróbálom kétféleképp is belinkelni, remélem valamelyik működik:
Segíthet valami? Ricinusolaj? Vagy nincs más remény, csak a tetoválás?
Ugye nagyon csúnya? Teljesen el vagyok keseredve. :(
Sajnos nincs igazuk a válaszolóknak.
Nekem is ilyen, évek óta nem nő vissza.
Nem biztos, hogy neked is így lesz, de lehet.....
Szemöldökceruza.
Az Essence cerkája nagyon jó, vegyél olyat, aztán korrigáld.
Az egyik szemöldököm nekem is ritkásabb, mint a másik, tetováltatni nem szeretném, ezért évek óta szemceruzát használok.
Ha csak túlszedted, visszanő(het), de ha már régóta ilyen, akkor nem biztos.
Sajnos ki van kopva. Tulajdonképpen ha a csúnyább is olyan lenne, mint a "szebbik", akkor még nem is lenne olyan gáz. De a jobb szemöldököm valahogy mindig ilyen lesz.
Van, hogy nem szedem nagyon, csak a túlságosan kilógó szálakat, olyankor néha jobbnak tűnik, csak ugye akkor nem olyan szép az íve, mert össze-vissza kicsit. ilyenkor jön rám, hogy forma kéne neki, viszonylag OK is lesz, de ez csak pár hétig tart. Pedig nem szedem beljebb, csak ezek a nagy nehezen kinőtt szálak, hamar kihullanak.
Lehet hagynom kéne bozontosabbnak kibírni mondjuk 3-4 hónapig, vagy még tovább?
Nem vagyok nagy sminkelős, a reggeli rutinom a következő:
korrektor/alapozó a szem alá a sötét karikák eltüntetésére, szemöldökceruza, szempmillaspirál. Ha olyan van, néha kihúzom felül a szemem, de általában csak az előbbieket használom. Tehát a szemöldökceruza alap.
Pajzsmirigy alulműködésre gondolsz? Volt ilyen gyanú, hol jó a TSHm, hol magas néha, de legutóbb is rendben találták.
Lehet, hogy híztam kicsit, de nem hirtelen.
ricinus segíthet. vagy vegyél a dm-ben alverde szempillanövesztő szérumot (két féle is van, mindkettő jó), és kend vele minden nap a szemöldöködet. lehet, hogy hónapokig fog tartani, nekem is addig tartott, amíg olyan helyre is nőttek szőrszálok, ahol előtte sosem nőtt! szóval nagyon ajánlom.
addig meg fesd ceruzával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!