Lányok. A ricinus olaj mit csinál a hajjal? És a szemöldökkel? Ugye nem hullik ki? Mert vettem magamnak, és nem merem kipróbálni, pedig azt olvastam a hajat meg a szemöldököt is puhábbá és dúsabbá varázsolja.
Ricinus olajat én hajnövesztésre használtam! Kb egy fél évig hetente 2x kentem a hajtövekre. Elkezdett tőle nőlni a hajam, előtte nem nőlt, azóta szép hosszú, bár sokat kell vágatnom mert könnyen eltöredezik de megnőlt tőle, szóval nagyon megérte, még most is használnám csak lusta vagyok hozzá ugyanis használata: öntöl a ricinus olajból pohárba, megmelegíted és melegen felkened a hajtövekre. Ezután tegyél törölközőt a hajadra és 2-3 órát hagyd így, utána mosd ki a hajadból. Ezt akkor csináld mikor már amúgy is szeretnél hajat mosni, meg elég nehezen jön ki a hajból az olaj, minimum 2x samponozd a hajad :)
És a hajvégekre is kenheted, oda a hajtöredezés miatt. :)
Ricinusolaj isteni volt kétütemű versenytrabantba !
Úgy ment tőle ,mint a villám és olyan illata volt a kipufogónak,mint egy álom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!