Másodszorra használom ricinus olajat és nagyon hullik a hajam amikor lemosom miért van ez? És mit tegyek? Hagyjam abba?
hajhosszra lehet tenni órákra, de fejbőrre ne mert eltömíti a pórusokat, nem tud lélegezni és hullani fog...mondjuk ha törik tőle a hajad akkor nem bírod, hagyd abba. Én is így voltam vele, növögetett tőle szépen, puha volt és fényes...már ami nem hullott ki, mert hullott mellette rendesen.
én ajánlani tudom a hairclinicet, elég drága de nekem másfél hónap szedés után már 3 centis hajtövem és rengeteg babahajam volt, hátha neked is jó lesz :)
Eddig is tört csak nem olyan szinten h a kezembe marad a vége..azt akarom h megnőjjőn már végre..de nem merek már sokat kiadni ezekre..félek h pénzkidobás..
Te meddig használtad?:)
szia! fontos, hogy tisztában legyél azzal, hogy mit használsz. a ricinusolaj nagyon tömény! ha önmagában használod, akkor legfeljebb egy-két óráig hagyd fenn, de ha hígítod (ami ajánlatosabb!), se nagyon lépd túl ezt az időt.
az se jó ha túl sűrűn alkalmazod. heti egyszeri alkalom bőven elég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!