Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Azt mondtam a fodrászomnak,...

Azt mondtam a fodrászomnak, hogy annyit vágjon a hajamból amennyi törik. ÚGY LEVÁGTA H ÁLLIG ÉRŐ LETT a vállig érőből és borzalmasan áll? Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 19:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

hajam nekem is 1 fodrásznő kurta el! nekem is fülig érő lett, a derékig érő hajam:-S

Hát igy jártam: tanácsolni tudom neked, amitől neem is 1-2 megnőtt a frizum:

samponként használtam: 1 kicsi viz+ 2 tojás sárgája, majd hagytam álnni rövid ideig rajta!

aztán pakolás: majonézzel vagy jogurtal kentem be!

aztán kiöblitettem: ecettel vagy almaecettel!

De szerintem ami leginkább használt az a hagymás hajöblitőm volt..igaz,hogy mikor vizes a haj nagyon büdös de mikor megszárad magába szivja és semmit nem lehet érezni! 1 foghagyma+1 hagyma leve összekeverve+ 1 evő kanál méz!

Nem muszály ezeket használnod, de a haj 1 honap alatt 1,5 cm-t nő, nekem a fülig érő hajam ezektől 1 honap mulva vállig ért!

Remélem segitetem.

szia:)

2010. febr. 21. 00:46
 12/13 anonim ***** válasza:
50%

Vitanol-C is jó lehet!

Gyógynövényes hajszesz.Itt az oldalon sok infót találsz róla.

Pár száz ft, kb 400-500.

Ezeket írták róla:

" 2 hónap alatt 5 cm"

" 3 hét alatt 2 cm"

Kitartás. :)

2010. febr. 21. 00:55
 13/13 anonim ***** válasza:
60%

valszeg annyit KELLETT levágni belőle, mivel valszeg szarrá volt töredezve.

mindig mindenki hisztizik h jajj...túlrövid, túl rövid....előtte meg azon hisztizik h jajj, törik....jajjj, törik. vágassátgok rendszeresen, ne csak akkor amikor már szénaboglya és ápoljátok.

amúgy meg a vállig érőből állig lrő az eyáltalán nemsok.

2010. febr. 21. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!