Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit mondjak a fodrászomnak?...

Mit mondjak a fodrászomnak? Segítség! Holnap megyek.

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=1lR00CKH1IY&feature=player_em..

Holnap megyek fodrászhoz és valahogy kiötlöttem, mit szeretnék /fenti videó/.

Egy problémám van... hogyan magyarázzam el a fodrászomnak? Bár tudok angolul, megértettem a videót, de egy pár kifejezés teljesen kifogott rajtam.

Pl az hogy ,,choppy layers''... megnéztem szótárakban, de hiába, utána néztem interneten, de még így se tudnám elmagyarázni neki...

Kérlek segítsetek, hogy magyarázzam el ezt a fodrásznak?

2011. júl. 20. 09:09
 1/9 anonim ***** válasza:
nyomtatni nem tudsz róla képet?
2011. júl. 20. 09:14
 2/9 A kérdező kommentje:

gondoltam rá, de annyiból rájön mit szeretnék? Főleg annál a ,, choppy layer''-nél... szerintem magyar kifejezést nem találok rá...

lehet hogy mégis képet viszek...próba szerencse...

2011. júl. 20. 09:17
 3/9 anonim válasza:
100%
Fél oldalas frufru. Nem?
2011. júl. 20. 09:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Az a ,, side swept bangs'' , olyat vágattam... az a ,,choppy'' micsoda hátul van
2011. júl. 20. 09:19
 5/9 anonim válasza:

ez: [link]

Bocs nem tudok fodrászul (tépett???), de talán elmagyarázhatnád neki, hogy mit kéne csináljon, és ez az oldal ebben segít.

2011. júl. 20. 09:26
 6/9 A kérdező kommentje:

lehet igazad van... talán tépett-et jelent... annyit viszont megtudtam, hogy a scene hajat is olyan módszerrel készítik.

köszi szépen az oldalt, megnézem :D

2011. júl. 20. 09:28
 7/9 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam :)
2011. júl. 20. 09:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Akár feltöltheted a telódra a videót és akkor pontosan megtudja nézni.
2011. júl. 20. 10:46
 9/9 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet :D
2011. júl. 20. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!