Azt mondtam a fodrászomnak, hogy annyit vágjon a hajamból amennyi törik. ÚGY LEVÁGTA H ÁLLIG ÉRŐ LETT a vállig érőből és borzalmasan áll? Mit csináljak most?
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 19:54
3/13 anonim válasza:
Hát ez kellemetlen, én mindig megmondom a fodrásznak, hogy pontosan hány centit vágjon le, így nincs belőle gond. Persze ő is mindig többet akar vágni, csak én nem hagyom. Amúgy tényleg borzalmasan ál, vagy csak szokatlan? A feltűzésnél nekem sincs jobb ötletem.
4/13 anonim válasza:
Én ezért nem járok fodrászhoz, nekik mániájuk a rövid haj, midnegyiknek....Szerintem is tüzögesd fel valahogy vagy kezd el növeszteni. Vagy esetleg keresgélj itt a rövid frizurák között: [link]
5/13 anonim válasza:
hát szipka de jobb hhogy tényleg annyit vágott amennyi törik.Minden hónapba vágass egy kicsit akkor nem kell egyszerre sokat vágnia belőle.
6/13 A kérdező kommentje:
Borzalmasan áll.kerek az arcom,és ez í haj...áhhh....valami tipp h gyorsabban nőljön?
2010. febr. 20. 20:15
7/13 anonim válasza:
Vasald ki, vagy kreppeld be, annyira nem lehet szörnyű, hogy ne lehessen vele mit kezdeni.
8/13 anonim válasza:
Masszírozd a fejbőrödet naponta, úgy hamarabb megnől.
9/13 anonim válasza:
megnől? mi ez a hülye írás? =D megnő, nem megnől
10/13 anonim válasza:
Amikor vágta hol voltál? Nem láttad, hogy mennyit vág le?
Én szoktam szólni közben, ha nem úgy csinálja, ahogy mondom és leállítom rögtön.
Egy nyisszantással nem tudta levágni az egész hajad, mindenhol olyan rövidre...
Most már nincs mit tenni, nemsokára megnő.
Esetleg fésüld másképp, vagy szárítsd kifelé stb. Pici változtatásokkal hátha találsz olyan frizut, ami jobban áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!