Mit tehetnék száraz bőr ellen?
Figyelt kérdés
Nagyon száraz a bőröm,kenem krémmel,de nem segít sokat.:S2010. febr. 16. 19:20
1/9 anonim válasza:
Lehet keveset iszol. Napi 2-3liter tiszta ásványvíz kell, különben hiába krémezed magad.
2/9 anonim válasza:
az sem mindegy milyet használsz
Dove a legjobb vagy a Nivea
3/9 anonim válasza:
Garnier piros tégelyes rémet próbáld ki, extra száraz bőrre. Ez kicsit csípni fogja, de 1-2 nap után észrevehető a változás.
A száraz bőr kezelése: kézmosás után a törölközővel nem dörzsölöd a kezed, hanem felitatod a vizet, majd utána bekened krémmel!
4/9 anonim válasza:
Nekem a Garnier az a rózsaszín jött be:)
báár ha testápolóra gondolsz!:O
ez: [link]
Nem találtam nagyobb képbe.
6/9 anonim válasza:
Nekem a Garnierből a sárga van igaz az feszes bőrre (és használ is), de úgy hallottam hogy jó a piros és a rózsaszin is szóval nyugodtan próbáld ki. :)
7/9 anonim válasza:
A Dove-ot nem ajánlom az adalékok miatt.
8/9 anonim válasza:
se dove se garniert ne használj. nekem is ilyen a bőröm. olyan száraz hogy néha megmozdulni alig bírok.
minden nap bekened egy kicsit Eucerinnel,és tökéletes.
dove-ot tuti nem ajánlom,sőt a többi szenny adalékkal telelévőt sem. minél natúrabb a krém annál jobb.
9/9 anonim válasza:
Sanatopic. Gyógyszertárban kapható és olcsóbb, mint az említettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!