Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon nagyon száraz a hajam...

Nagyon nagyon száraz a hajam mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Mindent tettem már rá...haj pakolást,,,,hajvédő habokat mindent még a gyógyszertárba is kevertettem ki hajolajat hogy ne legyen száraz a hajam,,de nagyon az már ha hozzá érni is rosz..nics eltöredezve most voltam fodrásznál 2hete..ő ajálotta hogy kevertessek haj olajat denem vált be...kb hetente 1x vasalom..mit tehetnék hogy puha legyen??? nagyon szépen kérem segítsetek:(
2011. jan. 10. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:
vágasd le, és ne vasald. vagy.. kerastase elixir ultime oléo complexe, de elég borsos.
2011. jan. 10. 20:56
 2/9 A kérdező kommentje:
most lett levágatva:S de télleg minimálisan vasalom csakkkk
2011. jan. 10. 20:58
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem ha hajolajat használsz még az sem fogja helyrerakni neked két hét alatt. vagy sztem próbáld ki h telepakolod olivaolajjal, rajtahagyod pár órát majd jó alaposan samponnal lemosod..:)
2011. jan. 10. 21:02
 4/9 anonim ***** válasza:
nem fested? lehet vitaminhiányos vagy. vannak szépségvitaminok, nagyon jók, a kerastase cucc mellé kipróbálhatnád.
2011. jan. 10. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Huhú, Kerastase, tényleg nagyon borsos...de nagyon jó is. Viszont kipróbálhatod azt is, hogy hajmosás előtt méz, tojás keverékét a hajadra kened 1 órára aztán alaposan kiöblíted. Nekem fényesebb lett tőle a hajam.
2011. jan. 10. 21:04
 6/9 A kérdező kommentje:
nem festem a hajamat,,hogy mondjam nem a fénnyel van a baj mert a haj olaj ad neki fényt szép lesz tőle külsőleg de ha hozzá érek mintha dróthoz nyulnék komolyan:S
2011. jan. 10. 21:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor menjél olyan fodrászhoz, aki professzionális termékeket használ és nem sajnálja. Ő el is fogja kérni az árát, de nagyon szépen helyrehozza, ha tényleg jóhoz mész. Az én fodrászom ilyen, ha gondolod írj privátot.
2011. jan. 10. 21:19
 8/9 A kérdező kommentje:
az a baj hogy anyagilag nem állok olyan jól most ehez:S valami házi pakolást tudtok?
2011. jan. 10. 21:22
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

Itt vannak jók:)

2011. jan. 11. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!