Mit tehetnék? 10 cm választ el az álmaimtól, a derékigérő hajtól, de nagyon száraz a hajam és tényleg nagyon minimálisan töredezett el a vége, szerintetek mit tegyek?
Csak a legvégéből vágass az pár hónap múlva úgyis visszanő.
Gondolom te se akarod azt, hogy derékigérjen a hajad és nagyon csúnya legyen:)
Ez ügyben ecetes ollót.
A hidrogén okozta károsodással semmi mást nem lehet tenni.
Sőt ha nem vágatod, akkor folyamatosan törhet is vége, és soha nem éred el az álmod, hogy derékig érő hajad legyen.
Most mégegyszer elmondjuk...
Ha nem vágatsz le belőle néhány cm-t, akkor soha nem fog valóraválni az álmod!
Tegnap is válaszoltam a kérdésedre, ma meg itt írod, hogy majdnem derékig érő hajad van, így már tényleg nem értem, hogy egy kis tasak hidrogén (1 olyan kis tasak max vállig érő hajra elég, a tiédre legalább 4, de inkább 5 kellene belőle, ha festeni akarnád)hogy tudja kiszárítani 1 perc alatt a közel derékig érő hajzuhatagodat. Szerintem mástól száraz az. Vagy felfedeztél egy csodaszert.
Mindegy, vágass a végéből 1-2 centit, mert annál csúnyább nincs, mint az igénytelen, töredezett hosszú haj.
Ha tényleg csak 1-2 töredezett szál volna, akkor mex kicsupálnád, de ha zavar, akkor szerintem ennél azért több van, nem értem miért akarod szépíteni a szituációt, ha vágni kell belőle, akkor vágni kell, nincs mese. Majd megnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!