Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék? 10 cm választ...

Mit tehetnék? 10 cm választ el az álmaimtól, a derékigérő hajtól, de nagyon száraz a hajam és tényleg nagyon minimálisan töredezett el a vége, szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemszeretném levágatni semmiképp, ricinusolaj jó mert próbáltam olivával meg rendes olajjal meg balzsamokkal de ugyanolyan..
2011. aug. 28. 09:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem! Ricinusolajat ne! Biztosan gyönyörű hajad van, a ricinus csak tönkreteszi. Nekem kiszárította és széttörte a hajvégeimet. Nem ajánlom.

Neked kókuszolajra van szükséged. Bioboltban vehetsz. Ugyanúgy használd, mint az olívát. Állítólag ez az egyetlen olaj, amely teljesen be tud szívódni a hajba.

2011. aug. 28. 10:29
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. aug. 28. 10:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Nincs mit, remélem, hogy még nem vettél ricinust :D
2011. aug. 28. 11:14
 14/18 A kérdező kommentje:
Neem de ki akartam próbálni:D nagyon dicsérik! Komolyan kiszáritott ahajad?:O
2011. aug. 28. 11:19
 15/18 anonim ***** válasza:

A ricinus semmiképpnem fogja kiszárítani a hajad, mert amúgyis olyan sűrű olaj, hogy magában lemosni is csak alig lehet. Meg kezdjük ott, hogy OLAJ, hogy tudja szárítani a hajad? Nuygodtan vehetsz ricinust ha szeretnél, próbáld ki, semmit nem veszítesz vele, de ha nem vagy benne biztos, akkor van egy csomó hajas apló ahol láthatod az eredményeket Azok nem csalnak.

Másrészt meg a kókuszolajat is tényleg sokan dícsérik, azt is lehet a végére kenni. A kallostól a tejproteines hajpakolás is eszméletlen selymessé teszi a hajad. Úgyhogy kísérletezd ki.

2011. aug. 28. 11:57
 16/18 anonim ***** válasza:
vágass belőle!
2011. aug. 28. 12:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Mutass egy képet a hajadról, mert a leírtak alapján nekem is az a véleményem, hogy vágass belőle 2 centit. Sajnálom.
2011. aug. 28. 13:42
 18/18 A kérdező kommentje:
Rendbejött az olajos pakolástól , újra a régi köszönöm a válaszokat:)
2011. aug. 28. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!