Mit tehetnék a száraz hajjal?
Figyelt kérdés
nagyon száraz a hajam,gondor és dus milyen sampont haszmáljak vagy milyen balzsamot hogy ne legyen olyan szaraz a hajam?2011. aug. 17. 07:53
1/6 anonim válasza:
Hetente elég egyszer-kétszer mosni. Mivel nekem is igen száraz, göndör hajam van mosás után, már szárazon egy nagyon pici babaolajat kenek rá.
2/6 anonim válasza:
hajolaj-olcsó én 200-300 Ft-ért vettem még anno.Nagyon szép puhasima lett tőle a hajam :DDD ,vagy pedig rossmanban lehet kapni 700 Ft-ért hajpakolást,gyönyörű ett tőle a hajam,nincs márkája,ilyen uborkás :D
3/6 anonim válasza:
melyik az a hajolaj 2-3száz forintért?:) nekem is kéne:)
4/6 anonim válasza:
rossmanban,müllerben,esetleg dm-ben lehet kapni :D ilyen sárga színű :D várj megnézem :D lhet h van 1 márkája
...
és:van :D :mollis hajolaj :)
6/6 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek
2011. aug. 21. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!