Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon száraz a hajam, kezd...

Nagyon száraz a hajam, kezd töredezni. Mit tehetnék azért, hogy újra élettel teli legyen?

Figyelt kérdés
Egy pár hete vasalom, hetente max 2×, de arról szó sem lehet, hogy abbahagyjam a vasalást, mert anélkül hülyén nézek ki (rövid, nagyon göndör haj, mint a négereknek). Esetleg valami olcsóbb hajvasalás előtti sprayt tudtok? Mert amit láttam, az kb 3000 forint volt, annyit meg nem tudok kidobni az ablakon egy kis flakon sprayre. Ötletek?
2010. márc. 16. 07:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyenkor szokták ajánlani a hőálló wax-ot, ami védi a hajat. Sajnos nem tudom, mennyibe kerülhet. Ezenkívül hajmosás után használj mindig hajpakolást, az is segíthet. Ha nagyon töredezik a végéből vágathatnál egy picit, bár írtad, hogy rövid a hajad.

Még biztos kapsz itt hasznos információkat! Üdv!

2010. márc. 16. 08:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Figyelj arra is, hogy a hajad "belsőleg" is megkapjon mindent azért, hogy erős, egészséges hajszálaid legyenek. Vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék. És persze megfelelő folyadékbevitel. Ha ezek sajnos nincsenek meg, akkor hiába kensz rá bármit is kívülről, az alapból legyengült hajszálak még tovább romlanak.
2010. márc. 16. 10:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudom régi a kérdés,de én a Got2Be guardian angel-t használom kb 1400Ft.én vasalás előtt befújom a nedves hajam és akkor már látszik,hogy egyenesebb(enyhén hullámos a hajam).könnyebben ki tudom vasalni és jó illata van:D
2010. aug. 29. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!