Túlzás ha egy nő, hetente jár fodrászhoz beszáríttatni a haját, hogy mindig szép legyen?
Figyelt kérdés
2015. márc. 9. 13:14
41/46 anonim válasza:
hát hogy ha magamból indulok ki, igen, iszonyatosan túlzás. én szerencsésnek mondhatom magamat, mert hosszú, hátközépig, majdnem derékig érő hullámos hajam van, és szépen szárad meg. heti egyszer kell mosnom, fodrászhoz 4 havonta járok, de csak azért, mert nagyon jó minőségű festékkel festi a hajam és nem lesz az egész fürdőszobám tiszta fekete hajfesték. oké, hogy valaki cigire meg piára többet költ el, de ez rengeteg időt vesz el az életedből, ráadásul az állandó hajszárítás, lakkozás tupír sem tesz jót a hajnak.. én váltig állítom azért szép és egészséges a hajam, mert sosem lakkozom, vasalom, szárítom, ritkán mosom, és jó termékeket használok rá. na mindegy, ha neked erre van energiád, időd, pénzed, akkor járkálj csak fodrászhoz, én évi 3x is szétunom a fejem
42/46 rézevőfiamór válasza:
Ődóga!
(ha a férje hagyja, kinek mi köze hozzá?)
43/46 A kérdező kommentje:
Így van:) férjemnek tetszik a hajam én meg örülök neki :)
2015. márc. 14. 22:06
44/46 Batisz Ildikó válasza:
Ha telik rá menj. Én 3-4 havonta járok fodrászhoz, nagyon lassan nő a hajam, a festést is otthon oldom meg. Nem zsírosodik, nem kell naponta mosni - de nem is szabad -.
Nekem nem lenne hozzá türelmem, ja és ha egyéb dolga nincs, család, gyerekek, akikkel foglalkozni kéne, akkor járj hetente fodrászhoz.
45/46 anonim válasza:
T. kérdező!
A kérdésed 45 válasz váltott ki, ami elég sok.
Azért megkérdezném, ha hetente 2-szer mosod, miért kell háromszor beszárítani, pláne, ha azt írod, "kétszer mosom", és aztán elmész a fodrászhoz beszárítani?, persze ebben lehet egy zápor utáni megázás is.
46/46 A kérdező kommentje:
Hello utolsó:) látom izgatnak a hajszárítás részletei. Nos, előfordulhat, hogy rosszul fejeztem ki magam. Heti minimum egyszer a Fodrasz szaritja a hajam, ha egyébként ragaszkodom a 3-4 naponkenti hajmosáshoz, úgy egyszer a Fodrasz, a fennmaradó időpontokban magam mosom.
2015. márc. 22. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!