Túlzás ha egy nő, hetente jár fodrászhoz beszáríttatni a haját, hogy mindig szép legyen?
Figyelt kérdés
2015. márc. 9. 13:14
21/46 anonim válasza:
Már bocsika, de a kérdés nem arról szólt, hogy csak egy helyes válasz létezhet, hanem véleményeket kértek. De én kérek bocsánatot, amiért azt írtam, amiket és nem vágtam rá 100%-ban azt, hogy teljesen normális. Kérdező, ha te csak ön visszaigazolást akartál kapni, hát megkaptad tőlem azt is, attól még a függőségek terén nincs igazad, és pláne abba, hogy mindezt küllemi témákhoz - amiket önmagának is megtud oldani az ember - hasonlítod! De majd ha függeni fogsz fizikálisan vmitől megtudod!
22/46 anonim válasza:
5-ös vagyok, nő, majdnem derékig érő hajjal, és naponta mosom. Semmi baja.
23/46 anonim válasza:
Ja és bizony egy komoly cig, vagy alkohol függőnek igen csak létszükség, hogy megkapja a napi adagját. Nem véletlen vannak komoly leszoktató programok, és elvonok stb.
24/46 A kérdező kommentje:
Utolso, én is dohányoztam, abba tudtam hagyni. Pontosan emiatt fér bele ilyen jutalmazás önmagamnak.
2015. márc. 9. 13:48
25/46 A kérdező kommentje:
Azert a családi kapcsolatok témakörbe került, mert érdekelt hogy férjek és feleségek máshogy látják -e.
2015. márc. 9. 13:49
26/46 anonim válasza:
Jah, de valószínűleg nem évtizedekig szívtad és nem minimum napi két dobozokkal.
27/46 anonim válasza:
Ha telik rá, arra költöd a pénzt, amire akarod.
Heti egy fodrász az évente egy nyaralás ára, én mondjuk biztos elmennék inkább a tengerhez ebből a pénzből, de kinek mi éri meg.
28/46 anonim válasza:
naponta mosni viszont bármilyen hajat túlzás...
29/46 anonim válasza:
arról nem is beszélve, hogy mondjuk én nem hajszárítózom, mert nem tesz jót a göndörnek, úgyhogy a napi mosás az úgy nézne ki, hogy esténként hajmosás, aztán reggelig szárad...hát inkább kihagyom.
30/46 anonim válasza:
Nekem is reggelig szárad, mert qrva sok hajam van, és nincs időm fél órákat szárítani. A nagyját megszárítom, de reggel még mindig nedves szokott lenni.
Tudtam, hogy lepontoznak, ez valamiért sokakat zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!