Szerintetek ez szép "gesztus" volt?
szerintem jól tették,hogy nem mondták el míg bent vagy.
az,hogy a párod nem mondta el,1.anyukád akarta,2.gondolom azért se mert megkérték rá,esetleg ő se akart nappal az egyetemen ezzel zargatni..
Velem is hasonló történt.
Nagyapámat hétfőn bevitték a kórházba, szerdán kómába esett, pénteken meghalt.(váratlanul) Én erről semmit sem tudtam, mert a vizsgáimra készültem az albérletemben. Még akkor sem akartak a szüleim szólni, mikor már meghalt, mert másnap vizsgám lett volna, de végül apu rábeszélte anyukámat, hogy hívjon fel.
Egyedül voltam a lakásban, míg vártam, hogy értem jöjjönek felhívtam a barátnőmet. Kiderült, hogy ő hétfő óta tudott a dologról. Egy világ omlott bennem össze.
Azóta haragszom a világra és bánom, hogy nem tudtam elbúcsúzni a nagyapámtól. Tudom, hogy csak engem (ahogy ebben az esetben téged is) meg akartak kímélni, de én akkor sem tartom jó ötletnek.
Szerintem meg nem volt szép gesztus.
Én is nagyon pipa lennék. Vannak fontosabb dolgok, mint a napi rutin. Majd én szeretném eldönteni, hogy egy ilyen esetben hogyan folytatom a napomat, ne mások egyék meg helyettem. Egy vizsga nem a világ. Így most a kéredzőnek semmivel nem könnyítették meg a dolgát, mert nyilván következő nap sem teszi túl magát a nagypapa halálán, csak pluszban még azt is meg kell emésztenie, hogy nem szóltak neki, és úgy bántak vele, mint egy kisgyerekkel.
Az említett "éppen akkor szültem" eset más. AZ egy komoly egészségügyi dolog, abból nem lehet menet közben kilépni, és 2 nap múlva folytatni. AZ még megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!