Túlzás ha egy nő, hetente jár fodrászhoz beszáríttatni a haját, hogy mindig szép legyen?
Ha ezt megengedheti magának anyagilag, akkor nem túlzás. Ha nem engedheti meg, akkor túlzás.
Nekem is hosszú hajam van, de kétnaponta mosom, úgyhogy nekem tényleg túl gyakori lenne mindig fodrásszal csináltatni :) De valóban, sokkal szebb, ha ő csinálja.
9-es!
Hogy a fenebe allapitod meg, hogy kinek mi tulzas vagy luxus.
Mindenki mas anyagi hatterrel es igennyel el. Ha mashol sporolja meg a penzt is, egeszsegere. Ez nem luxus, ha megengedheti maganak es nem kolcsonbol fizet.
ötös, én pl. hetente egyszer mosok csak hajat. sőt, kapaszkodj meg, előfordul, hogy ritkábban...s nem zsíros, mivelhogy göndör, és az száraz, nem zsíros...
a kérdésre a válasz: hát, én túlzásnak érzem, mert én marhára nem járok fodrászhoz, de függ az idejétől, anyagi körülményeitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!