Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Túlzás ha egy nő, hetente jár...

Túlzás ha egy nő, hetente jár fodrászhoz beszáríttatni a haját, hogy mindig szép legyen?

Figyelt kérdés
2015. márc. 9. 13:14
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt megengedheti magának anyagilag, akkor nem túlzás. Ha nem engedheti meg, akkor túlzás.

Nekem is hosszú hajam van, de kétnaponta mosom, úgyhogy nekem tényleg túl gyakori lenne mindig fodrásszal csináltatni :) De valóban, sokkal szebb, ha ő csinálja.

2015. márc. 9. 13:29
 12/46 A kérdező kommentje:
Ha arra gondolok, mások mennyit költenek a cigarettára alkoholra hetente, szerintem elég csekély kiadás.
2015. márc. 9. 13:30
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán belefér!
2015. márc. 9. 13:31
 14/46 anonim válasza:
100%
Ha anyagilag és időben is belefér, akkor miért ne? Én is 3-4 naponta mosom a félhosszú hajamat. Be tudom szárítani, nem is néz ki rosszul, de más amikor a fodrász csinálja. Tartósabb is.
2015. márc. 9. 13:34
 15/46 anonim ***** válasza:
23%
Csakhogy a cigi, meg az alkohol erős függőség, nagyon más szituk. Sokan nem költenének arra se, ha könnyedén abba bírnák hagyni, a fodrászatot viszont egy kis kézügyességgel meg lehet oldani magunknak is, hosszú haj esetén is, lényegében csak gyakorlás kérdése. Plusz marhára nem létszükség. De ahogy írtam, mindenki arra költi a saját pénzét amire akarja.
2015. márc. 9. 13:34
 16/46 A kérdező kommentje:
Vicc, hogy az "erős függőséget" jobban tolerálja a társadalom, mint az ápolt külsőt.
2015. márc. 9. 13:35
 17/46 A kérdező kommentje:
A cigi az létszükséglet?
2015. márc. 9. 13:35
 18/46 anonim ***** válasza:
100%

9-es!

Hogy a fenebe allapitod meg, hogy kinek mi tulzas vagy luxus.

Mindenki mas anyagi hatterrel es igennyel el. Ha mashol sporolja meg a penzt is, egeszsegere. Ez nem luxus, ha megengedheti maganak es nem kolcsonbol fizet.

2015. márc. 9. 13:37
 19/46 anonim ***** válasza:
69%

ötös, én pl. hetente egyszer mosok csak hajat. sőt, kapaszkodj meg, előfordul, hogy ritkábban...s nem zsíros, mivelhogy göndör, és az száraz, nem zsíros...

a kérdésre a válasz: hát, én túlzásnak érzem, mert én marhára nem járok fodrászhoz, de függ az idejétől, anyagi körülményeitől.

2015. márc. 9. 13:40
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
Ez mennyiben kapcsolódik a családi kapcsolatok temkorhoz?
2015. márc. 9. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!