Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Túlzás ha egy nő, hetente jár...

Túlzás ha egy nő, hetente jár fodrászhoz beszáríttatni a haját, hogy mindig szép legyen?

Figyelt kérdés
2015. márc. 9. 13:14
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
75%
5-ös, hát minden ember más. AZért valószínű ha napi szinten kell mosni, akkor mégiscsak van vele valami baj...próbáld ki egyszer hogy elodaázod minél későbbre a hajmosást, és akkor a következő hajmosás után sokkal szebb lesz a haj struktúrája, és nem fog hamar zsírosodni sem. Nekem is így kell, mert hajam nem szárítom, mert eléggé roncsolja a hajvégeimet, így ha minden nap hajat mosnék, akkor nem tudnék nagyon sehova sem eljárni.
2015. márc. 9. 14:07
 32/46 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem kissé túlzás, én pl biztos vennék inkább a pénzből egy ruhát, vagy elmennék koncertre, esetleg elutaznék, de hát mindenkinek más a fontos.
2015. márc. 9. 14:16
 33/46 anonim ***** válasza:
6%

Azért az egyéni meglátásomat még kiegészíteném azzal is, ha már hajmosási szokásokon van a vita, hogy a napi hajmosás valóban nem egészséges, ha leszavaznak ezért vkit - nem én voltam amúgy -, szerintem ezért lehetett, az egészséges hajmosási szokás mérettől függetlenül heti kétszer javasolt, ... illetve, kb. három naponta.

Ha vkinek naponta kell, akkor ott tényleg gond lehet, erről fodrászokat és szakembereket is megkérdezhetnek azok, akik érintettek az ügyben nyugodtan.

Végül én fél évente egyszer járok fodrászhoz, akkor leginkább a festés szükségessége miatt. Az én hajtípusom hosszú, és hullámos, igen nehezen kezelhető még fodrászok számára is, mivel nekem alapból a sima kiegyenesített haj áll jól és a hullámossága mellett iszonyú hamar be is sűrűsödik. Nem rendelkezem kézügyességgel, de én bizony vettem magam kellékeket, pl. hajvasalót és az én fodrászom - és szerintem ez a normális is - bizony meg is mutatta nekem, amikor szépen megkértem, hogy magamnak mit hogy bírok megcsinálni, hogy ne legyen szükségem hetente járni és ilyesmire pénzt kiadni. A kérdező azzal támadott, hogy igénytelenség nem így tenni..., nem nem igénytelenség, de az ember feltudja magát találni, ha valamit nagyon megakar oldani és nem akar arra feleslegesen költeni, és vhol ezen a szinten, hogy heti egyszer szárítsa vki be a haját az semmi másról nem szól, mint hogy neki így kényelmes. Ahogy írtam korábban is csak nem szájba rágva fogalmaztam meg mivel az ő pénze, ő is dolgozott meg érte szíve joga akár ilyen kényelmi funkciókkal is élni, de nehogy már csak, mert ő így akar tenni, és vissza akarja magát igazoltatni, ezért aki nem tesz így és másképp látja etéren a dolgokat még ő nézze azon illetőket le. Ez esetben felesleges volt a kérdést is kiírnia.

2015. márc. 9. 14:18
 34/46 anonim ***** válasza:
71%
Nem zsíros, nincs vele baj. Nem KELL napi szinten mosni, én így érzem jól magam. Mindennap zuhanyozok, miért pont azt a részt hagynám ki, ami a sok haj miatt a legjobban leizzad?
2015. márc. 9. 14:19
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha van rá pénze, ideje, nem túlzás. Annyira szerintem nem is drága. Én magamnak pl nem tudom megcsinálni, múltkor a fodrász megcsinálta és jó volt egy hétig. Ha nem utálnék fodrászhoz járni, lehet hogy én is beszáríttatnám minden héten :D.
2015. márc. 9. 14:20
 36/46 anonim ***** válasza:
61%

én se pontoztam le, de akkor is túlzás a mindennapos hajmosás.

mi izzad le? a hajad? vagy a fejbőröd?

nekem alapban macera a hajmosás, a göndörsége, meg a mennyisége miatt (kb. oroszlánsörényem van), nincs az a pénz, hogy naponta csináljam, és akkor még száradjon reggelig.

fodrászhoz meg speciel egyáltalán nem járok, én festem itthon, nyáron voltam esküvőn, ott fodrász csinált frizurát, ennyi.

2015. márc. 9. 14:22
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

NEKEM nem túlzás. Ennek ellenére senkit nem nézek le, aki nem mos mindennap hajat.

De ha ezt kivesszük, akkor sem értem a beszárítást. Nem jártam még fodrásznál, nézzétek el nekem, de hogy tud 4 napig úgy maradni egy haj?

2015. márc. 9. 14:39
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tulzas, de csak azert mert ertelmetlen is lenne. Masnapra elaludnam a hajamat sajnos.

Ha neked erre szukseged van es nem fogsz ehezni miatta, akkor nem tulzas. :)

2015. márc. 9. 16:18
 39/46 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom mi a túlzás, de ha annyira béna hogy ezt magának nem tudja megcsinálni akkor ott gond van szerintem.
2015. márc. 9. 16:46
 40/46 anonim ***** válasza:
61%
Na, de most komolyan, hogy marad úgy a haj? Nekem majdnem derékig ér, és nem tudok kibontott hajjal aludni, mert ráfekszem, és húzom össze-vissza. Ha meg kibontottal alszik, nem jön ki a szárítás? Vagy valami erős cuccal befújják? Mi az a cucc?
2015. márc. 9. 17:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!