TUl véékony vagyok a koromhoz meg a magasságomhoz?
Figyelt kérdés
[link] Sokan mondták már h jo az alakom..de én egy picit vékonynak érzem magam ...Am 168m 48 kg.2010. febr. 14. 16:25
22/26 anonim válasza:
Kicsit vékony vagy, 55kilóra ha feltornázod magad az pont jó, persze arányosan elosztva a testeden, hogy sehová ne kerüljön felesleg de a csontjaid ne látszanak ki.
23/26 anonim válasza:
Jah és ne aggódj, nem vagy egyedül, én pl 180 centivel csak 55 kiló vagyok:D
24/26 anonim válasza:
Amikor csak a számokat néztem, elsőre arra gondoltam, hogy picit túl vékonyka lehetsz.
De mikor megláttam a képet... Neked ilyen lakatod van, és pont jó vagy így. Szóval szerintem nem vagy túl vékony.
És ugyan nem vagyok pedofil, de szerintem marha jól nézel ki! :) 27/F
25/26 A kérdező kommentje:
KOszonom a valaszokat :) :*
2010. febr. 20. 09:13
26/26 anonim válasza:
165 centi vagyok 48 kiló és 14:D xD és csomót eszek de nem hízok semmit mert mellette sportolok:) de én nem tartom magam túl vékonynak sztem pont jó vagyok így:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!