17 eves lány vagyok,158 cm, es kb 74 kg. tudom hogy ez koromhoz és magasságomhoz képest egy kicsit sok, de hogyan tudnék a leghatékonzabban lefogyni, úgy, hogy a sulyomat meg is tartsam?
Mármint úgy értettem, hogy miután lefogytam, hogyan tudnám azt a súlyt megtartani...
És köszi az eddigi válaszokat. :)
Szia 17 éves lány! Megértem a problémádat,mert én is átéltem pár éve. Én jóindulattal 160 cm vagyok és 89 kg voltam.
Jelenleg 70 vagyok. Amit szerintem érdemes lenne kipróbálnod,az a norbi update. De vigyázz,ne vidd túlzásba,hanem csak okosan. Ezt azért mondom,mert én nem vigyáztam magamra és 1 hónap alatt leadtam 10kg-ot,aminek az lett a vége,hogy egy nap rosszul lettem,majdnem elájultam,és jött az ügyelet este. A szüleim persze nagyon megijedtek. SZóval ne akarj drasztikusan lefogyni,hanem adj időt magadnak és a szervezetednek az átállásra. És, fontos a mozgás,a sport,mert még jobban is fogod magadat érezni tőle. Semmiképpen sem ajánlom,hogy bármiféle fogyasztószert kipróbálj,mert ezek veszélyesek. Remélem segítettem neked,és sok sikert kívánok. Angéla (20)
én azt tudom mondani hogy semmisem izzasztott meg jobban mint amikor tavaly nyáron fogtam egy hiltifúrót, tettem bele egy spiccvésőt, majd elkezdtem vésni a betont bratyó fürdőszobájában, tudni illik átlett helyezve a zuhanykabin, és kellett csinálni egy lefolyot a szoba másik végébe, és azt elvezetni egészen az eredeti lefolyoig.
heló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!