TUl véékony vagyok a koromhoz meg a magasságomhoz?
Figyelt kérdés
[link] Sokan mondták már h jo az alakom..de én egy picit vékonynak érzem magam ...Am 168m 48 kg.2010. febr. 14. 16:25
11/26 anonim válasza:
jah és 14 éves lány voltam..:)
12/26 anonim válasza:
Én is ugyanígy nézek ki :D
163 cm vagyok és 47 kiló.
Sokan mondják rám, hogy vékony vagyok de hiába eszek nemtudok hízni.. Anyumtól örököltem.
De én így érzem magam jól. Nem akarok se több se kevesebb kiló lenni.
És igazuk van akik azt mondták, hogy jó alakod van :)
18/L
13/26 anonim válasza:
17.03-as! Savanyú a szőlő, mi?
Én 178 centi vagyok, 64 kiló és 7 hete szültem! lehet irigykedni.
Kedves kérdező! Csinos vagy! Szerintem nem kell híznod.
14/26 anonim válasza:
Szia.
az ideális testsúly:
pl: 157 cm valaki abból le kell vonni 10-et szval: 47 kg-igjó..
ha te 168-vagy akkor50-58 ig lenne jó.
16/26 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat..és ahogy mondtam majd rakok fel..h ne legyen amibe bele kösetek..ugya a "szar" efektekbe..
2010. febr. 16. 18:35
18/26 anonim válasza:
Inkább legyél ilyen, minthogy ilyen fiatalon elhízz...
Amúgy ha rendesen eszel és jól érzed így magad, akkor nem vagy vékony, ha éhezéssel érted el, akkor meg igen...
19/26 A kérdező kommentje:
ÁÁ hogy az öszinteséget meg mondjam töbet eszek mint egy felnött.. Főleg most..Es eddig nöttem,most remélem hizok is mostmar a novekedes is le állt....:P
2010. febr. 18. 13:57
20/26 anonim válasza:
Teljesen normális az alkatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!